Bir ikv yönetimi klasiği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bir ikv yönetimi klasiği

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Türk Bayrağının 1 lira ile değerlendirildiği oyunda klan bayrakları 500 milyon ediyor
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Bir ikv yönetimi klasiği

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Demagoji yapma kardeşim.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Türk bayrağına bir fiyat biçtilermi bu kezde Biizm türk bayrağının değeri siizn gözünüzde bu kadarmı diyecekler Bedava dedinmi değerisz gibi görürler Para biçildinmi başka seylerle kıyaslarlar la işiniz gücünüz yokmu.

Biri para biçilmez para ile ölcülmez diyor biri neden sancak çok paralı Türk bayrağı bedava ya sabır.
Ne sakal bırakın nede bıyık yöneticeler benden soylemesi hatta vucudunuzda en ufak bir tüy olmasın. Yoksa Ağzı olan konuşur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Köseyim ben :D

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Nocomment yazdı:Köseyim ben :D
O kadarda degilsinda :D :D :D :D :D
Vardır bir yerlerde
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

Nocomment yazdı:Köseyim ben :D
:mrgreen: :mrgreen: iyimiş yaa
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Mesaj gönderen Shade61 »

Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Shade61 yazdı:Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık :D
Hangi sivri zeka 500 m verip 150 m paraya cevirebilir. 350 m zarar edecek.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Mesaj gönderen Shade61 »

Arkadaşım okuma özürlüsümüsün ? aldığın fiyata satıyorsun yazdım oraya 500 m ye alıp 150 m ye satıyorsun diye bişe yazmadım. Başımızda 1 tane SABRİ var zaten 2. sini hiç çekemeyiz en iyisi sus :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Shade61 yazdı:Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık :D

Dostum böyle birşey yok. Oyuncuların kendini tatmin etmeleri için uydurmuş olduğun birşey. Canlı para işe yarar ama ama bayragı nereye okcan :D
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön