Bir ikv yönetimi klasiği
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bir ikv yönetimi klasiği
Türk Bayrağının 1 lira ile değerlendirildiği oyunda klan bayrakları 500 milyon ediyor
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Bir ikv yönetimi klasiği
Demagoji yapma kardeşim.
Türk bayrağına bir fiyat biçtilermi bu kezde Biizm türk bayrağının değeri siizn gözünüzde bu kadarmı diyecekler Bedava dedinmi değerisz gibi görürler Para biçildinmi başka seylerle kıyaslarlar la işiniz gücünüz yokmu.
Biri para biçilmez para ile ölcülmez diyor biri neden sancak çok paralı Türk bayrağı bedava ya sabır.
Ne sakal bırakın nede bıyık yöneticeler benden soylemesi hatta vucudunuzda en ufak bir tüy olmasın. Yoksa Ağzı olan konuşur.
Biri para biçilmez para ile ölcülmez diyor biri neden sancak çok paralı Türk bayrağı bedava ya sabır.
Ne sakal bırakın nede bıyık yöneticeler benden soylemesi hatta vucudunuzda en ufak bir tüy olmasın. Yoksa Ağzı olan konuşur.
A R Z L O D O S
O kadarda degilsindaNocomment yazdı:Köseyim ben
Vardır bir yerlerde
A R Z L O D O S
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
:mrgreen: :mrgreen: iyimiş yaaNocomment yazdı:Köseyim ben
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık 

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Hangi sivri zeka 500 m verip 150 m paraya cevirebilir. 350 m zarar edecek.Shade61 yazdı:Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık
A R Z L O D O S
Arkadaşım okuma özürlüsümüsün ? aldığın fiyata satıyorsun yazdım oraya 500 m ye alıp 150 m ye satıyorsun diye bişe yazmadım. Başımızda 1 tane SABRİ var zaten 2. sini hiç çekemeyiz en iyisi sus 

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Shade61 yazdı:Arkadaşlar bilmediğiniz şeyler var boş yere forumda konu açmayın o bayrakların ne için geldiğini biliyomusunuzda konuşuyonuz icabında ben meteorit 1 satacağım karşımdaki kişi bana güvenmiyo en fazla 200 m basılıyoya alışverişe meteorit 1 700 m ise 500 m ye bayrağı alırım koyarım alışverişe 200 m de normal basarım hiç sıkıntısız alışverişimi tamamlamış olurum aynı şekilde biriyle 500 m sine ws attığını farzet en fazla 200 basıldığı için karşıdaki kişi sana güvenemez sende çekersin bayrağı onu verirsin adama yani senin anlayacağın o bayraklar teşkilat bonosu gibi bişey aldığın fiyata satabiliyorsun tekrar * sanırım bu kadar açıklama yeterli sizin için saolsun GM ler tam açıklama yapmamış bize kaldı artık
Dostum böyle birşey yok. Oyuncuların kendini tatmin etmeleri için uydurmuş olduğun birşey. Canlı para işe yarar ama ama bayragı nereye okcan