Arkadaşlar meranın b..ku çıktığı için ve çevremdekilerin bana karşı tavır almaları yüsünden sunucu değiştiriyorum..
Tüm çarlarımı devretmiş bulunmaktayım......
Şuana kadr Yanımda Bulunan Beni Destekleyen Herkese tşkkür Etmeyi bir borç bilirim.....
İyi - kötü Günlerimiz oldu.
önceden Meranda Durmak içni bi kaç amacım vardı artık onlarda yok .....
Arkadaşlarımdan öğrendiklerim :
Haksızlık-ihanet.
Şuana kadar kalbini kırdıklarım olmuştur kesinlikle Katien özür dilemiorum Allahl arından bulsunlar xD
Şuana kadr sevindirdiklerim yardım ettiklerim ve yardım edenler olmuştur.. Onlarada sonsuz saygılar..
Son Görevimde Yeşil hidrada bana yardım eden arkadaşlarada burdan tşkkür ederim xD
KodadıXteam ın büyük bi emeği geçmiştir..
2007---2010
The end.
By bY .
Meran
Teşkilatta : Andreixşifa die bi çarım var eğer merandan teşkilata gelirseniz elimden geln yardımı ederim...
morukkelleci yazdı:sen gidersin kim uğraşçak olm o 2 denyoyla
bana kaktırdı gitti görüyonmu :mrgreen:
adı üstünde 2 denyo ve bilenler beni bilir ben zeki insanlarla uğraşırım ve zeki insanlarla arkadaşlık kurarım
denyolarla deil..
Onlarla uğraşarak aynı seviyede olmak istemiorum... xD
--------------DUMANİST------------- .........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........ ----------------------------------------
adı üstünde 2 denyo ve bilenler beni bilir ben zeki insanlarla uğraşırım ve zeki insanlarla arkadaşlık kurarım
denyolarla deil..
denyolarla deil..
onlar benle uğraşıyo ama :mrgreen:
bırak uğraşsınlar Senin seviyene çıkmaya çalışıolar
Ama hiç bi zaman bilmesler ki 0 ı neyle çarparsan çarp genede 0 dır...
--------------DUMANİST------------- .........ıılllllıı....Kill For You....ıılllllıı........ ----------------------------------------