1 Nisan
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: 1 Nisan
Yeni bir şey gelecekse yazın gelir bence.Alex10 yazdı:Evet arkadaşlar 1 Nisanda ikv'nin eksik bölgesi olan boss gelicek mi sizce?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
Refresh yazdı:Yeni bir şey gelecekse yazın gelir bence.Alex10 yazdı:Evet arkadaşlar 1 Nisanda ikv'nin eksik bölgesi olan boss gelicek mi sizce?
Evet duyduğumuz haberlere göre yenilikler devam ediyor fakat nisan bunun için henüz erken.
Ama eminönü ve meteor bölgesine 1 nisan şakası olarak gbm71 yada kadim fırlatılırsa güzel olur
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Büyük Selçuklular
ACUN yazdı:Refresh yazdı:Yeni bir şey gelecekse yazın gelir bence.Alex10 yazdı:Evet arkadaşlar 1 Nisanda ikv'nin eksik bölgesi olan boss gelicek mi sizce?
Evet duyduğumuz haberlere göre yenilikler devam ediyor fakat nisan bunun için henüz erken.
Ama eminönü ve meteor bölgesine 1 nisan şakası olarak gbm71 yada kadim fırlatılırsa güzel olur
Bence meteora Kenan Junon Yol X Stu Semiha Gaffar Bir saat aralıklarla yollansın. Ne kadar eylenceli olacağını düşünsenize
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
lag olursa eğlence değil zehir olur eğer lag olmuyacaksa güzel olurArizonaa yazdı:ACUN yazdı:Refresh yazdı:Yeni bir şey gelecekse yazın gelir bence.Alex10 yazdı:Evet arkadaşlar 1 Nisanda ikv'nin eksik bölgesi olan boss gelicek mi sizce?
Bence meteora Kenan Junon Yol X Stu Semiha Gaffar Bir saat aralıklarla yollansın. Ne kadar eylenceli olacağını düşünsenize![]()
- BySekil
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kuralsızlar
Aynen :mrgreen:bloodthirsty yazdı:lag olursa eğlence değil zehir olur eğer lag olmuyacaksa güzel olurArizonaa yazdı:ACUN yazdı:Refresh yazdı:Yeni bir şey gelecekse yazın gelir bence.Alex10 yazdı:Evet arkadaşlar 1 Nisanda ikv'nin eksik bölgesi olan boss gelicek mi sizce?
Bence meteora Kenan Junon Yol X Stu Semiha Gaffar Bir saat aralıklarla yollansın. Ne kadar eylenceli olacağını düşünsenize![]()
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Fast Lane
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Öyle bir şey yok kulaktan dolma bilgilerle insanlara bilgi vermeyin migrat sıgnak çemberlitaş yazın gelmişti.Sakirpasali yazdı:Yenilikler oyunun açılış günü olan 25 Aralıkta gerçekleşir.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Bloodmage yazdı:Öyle bir şey yok kulaktan dolma bilgilerle insanlara bilgi vermeyin migrat sıgnak çemberlitaş yazın gelmişti.Sakirpasali yazdı:Yenilikler oyunun açılış günü olan 25 Aralıkta gerçekleşir.

- apikk
- İskele Babası

- Lonca: Afyonun Efeleri
ewet bugün etkinlik oldu meteora gbmx antrepo önünede kadim hidra geldi fotoları var elimde koyuyorum buyrun da nasıl koyacam foto yardm edin
:mrgreen:
:mrgreen: