Evet Gencler Ygs Bıttı Artık Basarılı veya Basarısız Onu Ygs Sonucları acıklayınca bellı olur..
Allah yardımcımız olsun... Hıc bırakmadan LYS devam gencler.... Hersey lys Olacak artık Sınav basklardan dolayı basıt yaptılar..
Lysden Barajı gecen ıyı kotu ünıye yeerlerşir.. dha basarılı yer ısteyenler Hıc beklemeden Lys Hazırlanmaya Baslaması dılegıyle gencler...
Herkeze Allah Sabır ve Basarı verır Ins..
Bu yazıyı neden yazdıgımı soranlar ıcın Is Bende bu sene Mekatronık muhendıslıgı ıcın gırdım Lys den ıns ısteıdıgm gelebılır.. Lys Hazırlanmaya Baslıyacagım Icın yazdım ..
Herkeze basarılar... OYuna Ara Verın bı süre bence...
YGS'ler Şimdi LyS Zamanı :=)
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
YGS'ler Şimdi LyS Zamanı :=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Re: YGS'ler Şimdi LyS Zamanı :=)
YGS de sürem yetmedi 22,5 matematik yapabildim biraz daha sürem olsaydı daha çok yapardım artık LYS 
Ottomanxölümsüz anısına
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Dostum 22.5 ıdare der bı net ... Sayısal İsen Boşş koy LYS son hızla yuklen ordan vuracagız..:=)
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
YGS sorularında ben sırf o paragrafları okusam süre biter yav :mrgreen:

- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ruhsuz Beden
Buna bende katılıyorum ama şöyle birşey var son 4 yılın en kolay YGS sınavıydı bu. Bence millet paragrafları okadar gözünde büyütmemeli.Şöyle bir baktığında bir sözel sorusunuz ortalamada 1-2 dk da çözdüysen. Sayısal soruları 3-4 dakka. Yani uzun olması farketmiyor. Bence çok çok kolaydı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur İnşallah :idea: .XxPEERLESSxX yazdı:YGS sorularında ben sırf o paragrafları okusam süre biter yav :mrgreen:
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Zoo56 yazdı:Buna bende katılıyorum ama şöyle birşey var son 4 yılın en kolay YGS sınavıydı bu. Bence millet paragrafları okadar gözünde büyütmemeli.Şöyle bir baktığında bir sözel sorusunuz ortalamada 1-2 dk da çözdüysen. Sayısal soruları 3-4 dakka. Yani uzun olması farketmiyor. Bence çok çok kolaydı. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur İnşallah :idea: .XxPEERLESSxX yazdı:YGS sorularında ben sırf o paragrafları okusam süre biter yav :mrgreen:
2010 senesinde olan sınav daha kolaydı.Paragraflar bu sene kısaydı dil bilgisi soruları artmış benim sürem olsaydı daha fazla net yapabilirdim ama olmadı nasip diyelim LYS devam
Ottomanxölümsüz anısına
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Son 4 yılın mı bilmiyorum ama geçen seneden daha kolay çıktığı kesin bu soruların

- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Zor olması ya da kolay olması hiç bir şeyi değiştirmiyor inanın.Sorular zor oluyor kimse yapamıyor bu sefer Üniversite puanları düşüyor.Sınav kolay oluyor herkes yapıyor bu sefer puanlar yükseliyor.
Üniversitelere alınacak öğrenci sayısı bellidir.Bu kontenjan dolana kadar öğrenci alınmak zorunda.İsterse ülke ortalaması 250 puan olsun yine alınacak öğrenci sayısı bellidir ve o sayı kadar öğrenci alınmak zorundadır.
Son bir hatırlatma: Önemli olan puan değil sıralamadır.Puanım yüksek diye sevinmeyin düşük diye de üzülmeyin.Tercihlerinizi yaparken sıralamayı dikkate alın, puanı değil.
LYS' de başarılar.
Üniversitelere alınacak öğrenci sayısı bellidir.Bu kontenjan dolana kadar öğrenci alınmak zorunda.İsterse ülke ortalaması 250 puan olsun yine alınacak öğrenci sayısı bellidir ve o sayı kadar öğrenci alınmak zorundadır.
Son bir hatırlatma: Önemli olan puan değil sıralamadır.Puanım yüksek diye sevinmeyin düşük diye de üzülmeyin.Tercihlerinizi yaparken sıralamayı dikkate alın, puanı değil.
LYS' de başarılar.
CHIVALROUS