Ben Özledim Galiba Sizi ;)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
XxSIRRAGExX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Ben Özledim Galiba Sizi ;)

Mesaj gönderen XxSIRRAGExX »

:ugeek: Selam Güzel Tılsım Halkı.. Bazen Girer Bakarım acaba dostlarım ne yapıyor diye... Nasıllar iyilermi ne gelişmeler var diye..
Oyundan Kopmama Ragmen Hatta nefret etmeme Ragmen beni buraya baglayan bir tek sebep var oda Sizler.. Galiba sizi özledim.. Cana yakınlıgınız Dostlugunuz..Samimiyetiniz ictenliginiz.. Herşey burda Güzel.. Sanalda Olsa benim icin gercekti
yaşananlar... İnşallah iyisinizdir Dostlarım...
İş sahibi olduk Cafe Actık calışmaya devam 2014 yurtdışı yolculugumuz var nasipse ara sıra yine size yazarım.Nekadarda uzak Olsak hale Akılda Gönülde bir yerlerdesiniz ...isimler yazmaya gerek yok... Dostlarım zaten kendilerini bilir... Hepinizi tanıdıgım icin pişman değilim.. hepinizden ayrı bir şey ögrendim TEŞEKKÜR EDERİm...

Bir zamanların YeniçeriBaşkanı devamında XxSIRRAGExX i ... Sevgiler Saygılar... Sağlıcakla Kalın... Benimle İrtibata gecmek isteyen dostlarım... http://www.facebook.com/bilmek.kolaymi face linkim..
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ben Özledim Galiba Sizi ;)

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Kardeşim bizde seni özledik ara sıra geliyorsundur ama denk gelmiyoruz her zaman işlerin yolunda olsun da gerisi mühim değil kal sağlıcakla eski dostum :)
Resim
XxSIRRAGExX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxSIRRAGExX »

IsriannaRosafin yazdı:Kardeşim bizde seni özledik ara sıra geliyorsundur ama denk gelmiyoruz her zaman işlerin yolunda olsun da gerisi mühim değil kal sağlıcakla eski dostum :)
Canımsın Durum... Seviliyosun.. Facem var zaten sende ara sıra yaz emi :D döverim seni :D tılsımda bana ait karakter kalmadı.. hepsini devrettim hepsinide dedigim bi tane zaten :D
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Aleyküm selam kardeşim.
Oyunu bırakalı hayli oldu hatta o forumda cirit atan ben 2 3 ay da bir kaç mesaj atar oldum.
Sanal da olsa dostlarımızla burda konuşmak güzel.

İŞ hayatında başarılar dilerim.
Allah yüzünü öne eğdirmesin kardeşim.
Arada bir mesajlarını görürsem mutlaka cevap yazarım.
Kal sağlıcakla kardeşim.....
Kullanıcı avatarı
osman17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: My World

Mesaj gönderen osman17 »

Oooo Durmuş abimiz gelmiş :D Nerelerdesin abi ya.Arada oyuna gel bari de 2 muhabbet edelim :D Eski isimle /İNGBANK/şimdiki /COMPERILA/
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Durmuş qnq
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!