Bu Olayın Çivisi Çıkmış Arkadaş, İflah Olmaz Artık ...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Bu Olayın Çivisi Çıkmış Arkadaş, İflah Olmaz Artık ...

Mesaj gönderen Arizonaa »

Selamlar Arkadaşlar,
Bu Eminönü sunucusu Nereye gidiyor anlamış değilim. Ya Cidden bu kadarda olmaz. Şakamı Bu?
Gaffar İlk geldiğinde 1200 hasarlı adama HS atılıyordu.
Sonradan Eldivenini zırhını düşürenlerden seçilmeye başlanıp 1500 denildi.
Gaffardan item tamamlayanlar oldu 1800 istenir oldu.
Ve sanra silahlar yükseltildi. O sabah oyuna girdiğimde Klandan bir yazı " Gaffara +2000 Hs"
Zaman geçti 2200 derken
Bir kaç ay öncesine kadar 2300 devam ediyordu.
Şimdi bide Şu Tılsım Zımbırtısı çıktı başımıza. Adam Klandan Yazıyor. "Gaffara 2331 Hasarcı Meteorit 1 li büyücü"

Ne Yapıyorsunuz siz anlamadım ki. Bu gün Klandan gördüm bir adam yazıyor. " 1900 Hasarım var. 1 aydır GBM-X görevimi yapamadım "

Peki Benim Halim?
Şu anda 2100 Fiziksel Hasarım-Fiziksel Bilgi Tılsımım- % 25 lik zırh düşüren Tılsım- 6sn Zırh düşüren tılsımı- Konsta %25 yürüyebilme tılsımım-Yeteri Kadar Ruh iksirim ve Ejder iksirim mevcut.
ve Bir aydır Bu durumdayım Oyuna girdiğimde hep Gaffar Gurubu Kolluyorum bir kerede almadılar. Ne Lanet işmiş bu be Bıktım Vallahi İnsaf.

Hasarım 1000 iken arkadaşlarımla 2 Kere Gaffar kestim hemde 90-20 Olarak İlk denemede Kestik. Hangi 2100 hasar sorun çıkartsa neysede ...

Bugün adam Gaffara Son Fizik yazdı Pm attım Grubta 2 tane Meteorit 1 tılsımlı adam varmış herkeste +2300 benim hasar 2100 diye almadı en az 30 dk adam bekledi orada. Neden almadığını sorunca 2300 lazım diyor :)

Soruyorum böyle Yapanlara Siz neyin Kafasındasınız? Gözünüzü Toprak doyursun emi?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Re: Bu Olayın Çivisi Çıkmış Arkadaş, İflah Olmaz Artık ...

Mesaj gönderen XCEZAX »

2100 hasarla gitmek istediğinde 2300 dediyse gerçekten o kişi oynamayı bilmiyodur ki 200 hasar için 30 dakika beklemeye değmez ve aralarında oynayan fark belki 1000 vuruş farkıdır.Sen boşuna üzülme o adamların oynamayı bilmediğinden kaynaklanıyor kafasını takmışlardır 2300 hasara 2250 gitsen yine almazlar.Umarım en kısa zamanda girersin.Bol şans.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

XCEZAX yazdı:2100 hasarla gitmek istediğinde 2300 dediyse gerçekten o kişi oynamayı bilmiyodur ki 200 hasar için 30 dakika beklemeye değmez ve aralarında oynayan fark belki 1000 vuruş farkıdır.Sen boşuna üzülme o adamların oynamayı bilmediğinden kaynaklanıyor kafasını takmışlardır 2300 hasara 2250 gitsen yine almazlar.Umarım en kısa zamanda girersin.Bol şans.
Teşekkürler. Keşke herkes Senin gibi düşünse ...

Bıraktı 31.03.2013
axdwa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen axdwa »

Sana daha öncede demiştim asada üretsen full hasarda olsan boş stuarta giderken bile 2331 hasar isteyen gördüm meteorit 1 istememişti ama, şanslıydım :D neyse bol sabır
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Gerçekten yazık o insanlara . Geçmişini unutan kişi asla bir noktaya ulaşamaz.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Biz daha meteroit 1 sıkıntısına düşmedik ama 2300 altı alan zor bulunuyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
sorumsuzduygular
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Çakallarla Dans

Mesaj gönderen sorumsuzduygular »

0 2300 hasar isteyenler bırde tılsım fizik1 ısteyenler tam anlamıyla player olmayan kişilerdır semıhayı once keserz gaffarda her türlü keseriz zaten mantığıyla grenlerdir.hatta semıhayı kestıkten sonra 6,denemede gaffarı kesen 2300 adamlar tanıyorm full grupta anlıycan yanlış klandasın dostm .) yada yeterınce sağlam kişiliklerle tanışamamışsın oyunda.
SayGı OLmaDaN GöSTeRiLeN SaMiMiyeT YavŞaKlık'tıR SeVgİ İÇeRMeZ!!!
IIISoRuMSuZIII
Babalaröndegider
PRıSoNBReaK
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Mesaj gönderen Shade61 »

asasız çar sokuyorum ben tüm bölgeye tamamen boş bi büyü yani aynı şekil 49 lwl yaptığım gibi bikaç farabi itemle tüm bölgeye soktuğum bi çar var savaşçı adı HepinizeMUCK oyunda görebilirsiniz şuan çoğu itemi düştü zırh hiç düşmedi o ayrı dava yani önemli olan çarın ezik olması deil işi bilmek işi bildikten sonra her bölgeye girersin bak ben Glasser adında boş bi büyücü açayım ben her türlü gruplara girerim çünkü millet kullanışımı biliyor çarın ezikliğine bakmıyor ha sen 2100 hasarım var diyorsun almıyorlarsa gruba o onların slklığıdır öyle almayan kişiyede söyle sen bu çarı dizerken kaç hasarla dizdin bak bakalım daha konuşabilecekmi :D
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Shade61 yazdı:asasız çar sokuyorum ben tüm bölgeye tamamen boş bi büyü yani aynı şekil 49 lwl yaptığım gibi bikaç farabi itemle tüm bölgeye soktuğum bi çar var savaşçı adı HepinizeMUCK oyunda görebilirsiniz şuan çoğu itemi düştü zırh hiç düşmedi o ayrı dava yani önemli olan çarın ezik olması deil işi bilmek işi bildikten sonra her bölgeye girersin bak ben Glasser adında boş bi büyücü açayım ben her türlü gruplara girerim çünkü millet kullanışımı biliyor çarın ezikliğine bakmıyor ha sen 2100 hasarım var diyorsun almıyorlarsa gruba o onların slklığıdır öyle almayan kişiyede söyle sen bu çarı dizerken kaç hasarla dizdin bak bakalım daha konuşabilecekmi :D
Savaşçı konusuna hiç gelmeyelim. :D Benim Bir savaşçım var. Arizonaa.
Ne kadar migo attıysam zırh düşmedi dedim ben öyle girerim ÇT ye.
Aslında 36 Bin can var. Azda değil. Zırh hariç full. Ayı sı +5 ide var. Gel gelelim X kesemedim onada :) Tabiki adamlar görüyor aktar zırhı başlıyor havalanmaya. Az önce X e tank yazdılar aldılar girdik ilerliyoruz. Çektim ben. Başladı birisi birisi taaruza diğeri dier taarruza Diğeride Sıhhıyeye vurmaya. Tabiki öldü bunlar. Sonra. Ne biçim tanksın sen oluyor. :)

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Shade61
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Limitless

Mesaj gönderen Shade61 »

ben o dediğim savaşçıyı 5 bos attım 27 bin canla direnç item hiç yok bom boş savaşçı işte farabi solucan takıları vardı bide kenandan aldığım eldiven başka farabi item yoktu o halde çarı 5 bosa soktum gbmx den taşkanat ayak gaffardan taşkanat pant ve şimdi o çarın taşkanat sadece zırhıyla cegeti kaldı baltası tabancası hepsi var bıçak sette kılıç ayak zırh eksik hidra settende sadece pant la eldiven düştü yakında onuda fullerim sen 36 bin canım var diyon gbmx e almıyorlar heh :D bu insanlar git gide işin bknu çkarmaya başladılar valla eskiyi hiç düşünmüyorlar yazık valla
Resim
Resim
****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR

“Genel Sohbet” sayfasına dön