ttnete güven olmaz
ttnete güven olmaz
İkv 6. Yil paketi aldigim ttnet faturama aylik 4 tane aldigim icin ortalama 20 tl gelmesi gerekirken 20x12 gecen haftaki faturama baktigimda 137 tlx28 ay playstoreden urun aldigimi gorunce deliye dondum hesabim hacklenmemisti gene klasik ttnet giydirmelerinden biriydi aradim konustum yadimci olmadilar dilekce yazim turk telekoma gidip altina aldiklarimin dokumanlarini ekleyip ayrica playstorede 28 ay taksitlendirme olmadigini belirterek hala cevap beklemekteyim uykularim kaciyo gunlerdir 4 bin lira kadar buyuk bi miktar ve ben ogrenciyim ailem bu durumdn habersiz 1 haftadir pesinde kosuyorum siz siz olun ttnet uzerinden asla alisveris yapmayin yapilan yanlis fuzeltilmez ise ailemle konusup tazminat davasi acmayi dusunuyorum insallah yakin zamanda sonuclanir kimsenin basi agrimaz dileklerimle..
Re: ttnete güven olmaz
Klasik ttnet sorunları düzeltmesine düzeltilerde bind ereden su getirmek için adamlar özel seciliyor kulanmadıgım adsl için 135 tl ödedik.Windforce yazdı:İkv 6. Yil paketi aldigim ttnet faturama aylik 4 tane aldigim icin ortalama 20 tl gelmesi gerekirken 20x12 gecen haftaki faturama baktigimda 137 tlx28 ay playstoreden urun aldigimi gorunce deliye dondum hesabim hacklenmemisti gene klasik ttnet giydirmelerinden biriydi aradim konustum yadimci olmadilar dilekce yazim turk telekoma gidip altina aldiklarimin dokumanlarini ekleyip ayrica playstorede 28 ay taksitlendirme olmadigini belirterek hala cevap beklemekteyim uykularim kaciyo gunlerdir 4 bin lira kadar buyuk bi miktar ve ben ogrenciyim ailem bu durumdn habersiz 1 haftadir pesinde kosuyorum siz siz olun ttnet uzerinden asla alisveris yapmayin yapilan yanlis fuzeltilmez ise ailemle konusup tazminat davasi acmayi dusunuyorum insallah yakin zamanda sonuclanir kimsenin basi agrimaz dileklerimle..
Borcum yok dimi başka allah belalnızı versin dedik 3 ay sonra 290 tl geldi. Bu ne dedik içerde 22 günlük bir adsl borcuuz varmış o cezaalrıyla bilmem bu akdarmış birde 49 tl 84 tl omuş yani zamlanmış o tarifeden kulnıyor lan vatandaş 3 ay önce kapatmadıkmı biz bunu hayır kaaptmamısınız dediler 3 aylık durdurma yapmısnız dedi ee durdurma yaptısak bu ne kampaadan faydalandıgınız için bilmem ne filan filan 290 tl söke söke aldılar.
yani hiç kulanmadııgmız bir adsl için 400 küsür para cıktı.
Kullansam içim yanmaz yeni eve taşınmıştık aktarmak için başvurduk oda gecen süre altyapı eksiğinden bağlıyamamışalrdın ha bağlanacak derken o kadar girdi işte acıdımı evet acıdı.
Siz siz oğlun Adsl kimin üstüne ise yanında bir bilenin gitmesi benimki babamın üstünedin adama kapattık diye durdurma yapmışlar.
Birde terayağı gibi üste çıkmaları yokmu hayır kapamayız sizin 12 ay lık sözleşmniz varmış anca durdurma yapılır diye.
Ya sabır 12 aylık süre biteli zati 4 ay olmuş nerden bulup bişiler üretiyorlar hayret özel dandik danışmanların işi bunşar.
Senin hata olmuş çözerler genel müdürlüğe gitmen lazım ama fatura kimin üstünese onla gitmen lazım.
Ha birde 290 tlyi ödedk ya utanmdan arıyorlar neden kapatma yaptınız diye özel bilmem kampanyaları varmış valla sorma o küfürler bir kıza soylenmesi hiç hoşuma gitmedi.
A R Z L O D O S
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak