Küfür ve oyun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Küfür ve oyun

Mesaj gönderen CLooDy »

Yazmayım yazmayım dedim ama baktım ki herkes atıyor tutuyor bu konu hakkında.
Şimdi herkes küfürden şikayetçi yok anamız giriyor yok bacımız giriyor v.s v.s.
İyi karşıdaki adam gelsin seni tahrik etsin, olmadık terbiyesiz hareketlerde bulunsun sende o adama birşey deme.
şimdi diceksin ki yasakla geç ne uğraşıyorsun ? Af edersin ama hangi birisini yasaklıcaksın ???
Adam senin bölgede emek verdiğin tılsımlarını çalsın,madenlerini çalsın sende buna birşey deme yok öyle bir yağma.
Herkes adam gibi konuşsun gaffardayken çıkmak zorunda kaldığınızda hanginiz şifre vermiyor ? %20 lik kısım vermez.
geri kalan kısım o grubta güvendiği birisine gaffar kesme amaçlı şifresini verir çıkar,mecburi bir çıkış olur.

Oyunda bir çok haksızlıklar dönüyor özellikle oyuncuların yapmış olduğu saçmalıklar insanların sinirlerini bozuyor.
Bu sebeble küfür yiyorlar ve hak ettikleri için.
Kusura bakmayın tüm online oyunlarda küfür v.s şeyler vardır,anamız giriyor bacımız giriyor v.s v.s laf edersen,girdirme oyuna.Yada giriyorsa katlanacak.
sadece siz oynamıyorsunuz bu oyunu en az sizin kadar küfürcülerinde katkısı var bu oyuna,VE KİMSE KÜFÜRÜ BOŞ YERE ETMİYOR buna emin olabilirsiniz.
Ben şahsen küfür eden bir insanım.
Hırsızlara,
Adilik edenlere,
İnsanların emeklerine saygısı olmayana ve dostluk vahabında ihanet eden herkese ederim kardeşim.
Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
StreetDANCE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Küfür ve oyun

Mesaj gönderen StreetDANCE »

Kesinlikle katılıyorum, insan bi yere kadar dayanabiliroy. Sabır denilen birşey var. Ve ayrıca bana küfreden birine ben seyirci kalamam o kadarda geniş biri değilim. Herşey karşılıklıdır. Bana küfredene bende ederim. Ayrıca dediğim gibi insan bi yere kadar sabrediyor ama bazı insanlar vardır ki insanın sabrını zorluyorlar ve küfüre teşfik ediyorlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön