Madenlerde makro kullananlar vardı nasıl çözdü iseniz. Uyumayın gelin buralardakini de çözün. Para alıp saçma yöntemlerinizle blok atmayın PLUSLU ÇARLARA.
--- YÖNETİM - ÇÖZÜN SORUNU - KİMSE MAKRO KULLANAMASIN
--- SİZİN ÇÖZÜM BULAMAMANIZ YÜZÜNDEN OYUNDA BİR SÜRÜ KAVGA EDECEK KÜFÜRLEŞECEK KİŞİLER OLUŞTURMAYIN
----HERKESİ POLİS DE, HIRSIZDA YAPMAYIN
--- OYUN SİZN BUYRUN ÇÖZÜN.
YA ÇÖZÜN, YADA SUSUN, HİÇ KARIŞMAYIN.
YOKSA GÜN GELİR O ÇÖZÜMSÜZLÜKTE SİZDE BOĞULURSUNUZ.
Yönetici Uyuma
- BySekil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kuralsızlar
Re: Yönetici Uyuma
Hala akıllanmamış birileri 
Kuralak yazdı:Madenlerde makro kullananlar vardı nasıl çözdü iseniz. Uyumayın gelin buralardakini de çözün. Para alıp saçma yöntemlerinizle blok atmayın PLUSLU ÇARLARA.
--- SİZİN ÇÖZÜM BULAMAMANIZ YÜZÜNDEN OYUNDA BİR SÜRÜ KAVGA EDECEK KÜFÜRLEŞECEK KİŞİLER OLUŞTURMAYIN
Bunu söyleyen kişininde Loncası MAKRO ile kp kastı maraşel yaptılar şimdi mi dokundu size bu olay ? Makro ile kp kasarken sorun yoktu..! Değil mi ?!
- hknylmz45
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Hak ettiğini bulmuşsun dostum haksız yere emek harcamadan böyle şeyler yaparsan illaki bi gün layığını bulursun.Harcadığın o kadar zaman kurduğun o kadar program ve kastığın o kadar kp hani sözde bizlerin hayal bile edemiceği dediğin rütbenle şimdi sana mutluluklar. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)

1.si MAKRO ile kp ve Xenotim kasmak kolay dı size şimdi başkalarının kastığı gözünüze batıyorsa kendi yaptığınız üretimleri atın yağtığınız rütbeleri silin ? HAKSIZMIYIM ??!trrcxx yazdı:Kuralak yazdı:Madenlerde makro kullananlar vardı nasıl çözdü iseniz. Uyumayın gelin buralardakini de çözün. Para alıp saçma yöntemlerinizle blok atmayın PLUSLU ÇARLARA.
Bunu söyleyen kişininde Loncası MAKRO ile kp kastı maraşel yaptılar şimdi mi dokundu size bu olay ? Makro ile kp kasarken sorun yoktu..! Değil mi ?!