Çakma Facebook
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Çakma Facebook
sa arkadaslar ben E.Ö den Facebook dier sunularda ebn zer isimler açılmıs ben sadece e.ö de oynuorum benim adımı kullanarak size rencide edici davranıslar sergileyenlere itimat etmeyiniz iyi forumlar
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inspired Souls
Re: Çakma Facebook
Tılsım sunucusuna konu açmayı unutmuşsun hemen oraya da aç. Tüm sunuculara da aynı konuyu açmış sivri.
Şaka mısınız nesiniz anlamadım gitti. Başka sunucuyla alakan yoksa sanane orada açılan karakterlerin isimlerinden. Bir de çok kendine özgü özel bir isimmiş gibi çakmasını açmışlar demiyo musun. Çok düşündün mü bu isim için?
Şaka mısınız nesiniz anlamadım gitti. Başka sunucuyla alakan yoksa sanane orada açılan karakterlerin isimlerinden. Bir de çok kendine özgü özel bir isimmiş gibi çakmasını açmışlar demiyo musun. Çok düşündün mü bu isim için?
- kenjooo
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: T N T
kardes ben sizleri bilgilendirmek için açtım okey geçen adamın birini meran dan bişini çalmıslar adam gelmiş e.ö ye susu karekter meranda benim suyumu buyumu çaldı diyor anladınmı e.ö haric dier sunucuda oynayan arkadaslar alakam yoktur bunu bildirmek için açtım saygılar kolay gelsin iyi forumlar
Merhaba,
Bir çok sunucu ile ilgili bu konunuzu tüm sunucu kanallarına ayrı ayrı açmak yerine Genel Etkileşim bölümüne açmanız yeterlidir. Diğer tüm konularınız silindi.
Bilginize.
Bir çok sunucu ile ilgili bu konunuzu tüm sunucu kanallarına ayrı ayrı açmak yerine Genel Etkileşim bölümüne açmanız yeterlidir. Diğer tüm konularınız silindi.
Bilginize.