Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.
İYİ FORUMLAR...
6.yıl ozel paketler
- DelifisekTolga
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Delifişek-Anka Firariler
6.yıl ozel paketler
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: 6.yıl ozel paketler
Eğer telefon ile alırsan E-Mail adresine e-pinler geliyor. İstersen yüksersin istersen satarsın
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Nereden alacagına bağlı üyelik aldan alırsan siparisler bolümünden tlefondan alırsan telfona mail ile çalışan firmadan alırsan mailine ben dvd ile kargo usulu alacam diyorsan 3 tl fazla yaırıp beklyorsun gelemsini evine.DelifisekTolga yazdı:Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.
İYİ FORUMLAR...
6.Yıl paketi bir kutu paketi olmayı e-pin seklinde satılıyor. Dijital kutu tabir ettiğimizden türden.
A R Z L O D O S
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
DelifisekTolga yazdı:Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.
İYİ FORUMLAR...
[b][color=#00BF00]Nerull[/color][/b] yazdı:Not: İKV 6.Yıl Paketi, Çemberlitaş veya Derindeki Sır gibi genişleme paketi/özel sürüm paketi değildir. İKV'nin 6. yılı için İKV Severlere özel hazırlanmış dijital bir avantaj paketidir. İKV'nin 6. yılına özel sürprizlerimiz için duyurularımızı bekleyin.
Nerull
Developer
CHIVALROUS