6.yıl ozel paketler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DelifisekTolga
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Delifişek-Anka Firariler

6.yıl ozel paketler

Mesaj gönderen DelifisekTolga »

Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.

İYİ FORUMLAR...
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: 6.yıl ozel paketler

Mesaj gönderen Arizonaa »

Eğer telefon ile alırsan E-Mail adresine e-pinler geliyor. İstersen yüksersin istersen satarsın :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

DelifisekTolga yazdı:Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.

İYİ FORUMLAR...
Nereden alacagına bağlı üyelik aldan alırsan siparisler bolümünden tlefondan alırsan telfona mail ile çalışan firmadan alırsan mailine ben dvd ile kargo usulu alacam diyorsan 3 tl fazla yaırıp beklyorsun gelemsini evine.

6.Yıl paketi bir kutu paketi olmayı e-pin seklinde satılıyor. Dijital kutu tabir ettiğimizden türden.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

DelifisekTolga yazdı:Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu 6.yıl özel paketi hakkında bir şey sorucaktım. Şimdi diyelimki biz bu kutunun fiyatini yatırdık bize bu kutu belirttiğimiz adrese mi geliyor yoksa site bize e-pinleri ve şifreleri veriyormu? Yardim ederseniz sevinrim.

İYİ FORUMLAR...
[b][color=#00BF00]Nerull[/color][/b] yazdı:Not: İKV 6.Yıl Paketi, Çemberlitaş veya Derindeki Sır gibi genişleme paketi/özel sürüm paketi değildir. İKV'nin 6. yılı için İKV Severlere özel hazırlanmış dijital bir avantaj paketidir. İKV'nin 6. yılına özel sürprizlerimiz için duyurularımızı bekleyin.

Nerull
Developer
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön