Selamun Aleyküm arkadaşlar;
fazla vaktinizi almadan direk konuya giriyorum daha once şifa we büyüyle gaffar gittim ama tank olarak hiç gtmedim sizden ricam şu dışardaki semihadan itibaren dirençleri ve bir tankın neler yapıp neler bekliyecegni harfi harfine yazarsanız sevinirim ... boyle bi konu bldum ama grçktnde bişi anlamadım bna yardımcı olursanz sevinirim ....
tankımın hali bu...
1000 buz direnç
1000 elektrik direnç
75 zırh
32 bin can
ayıda var
bna yardımcı olursanz sewnrm....
şimdidn saolun....
Öncelikle şifa büyü gittim diyorsun ordaki bilgilerinlede çok rahat yaparsın ama tabikide açıklayalım.
Öncelikle dışarıdaki semihada direnci 1000 yapıp başlıyorsun.Semihayı 10 defa kışkırtıyorsun bu kesim sırasında semihaya vurmak çok önemli kaç vurduğun değil önemli olan sana hiddet gelecek.10 kışkırtmadan sonra hasarcı büyücüye hs atıyorsun ''Akılsız teşkilat uşakları'' dediği zaman hemen kışkırtman lazım hiddet sıfırlıyor ve dönmezse naralıyabilirsin.64 de ''Ateşimle kömür olacaksın'' diyecek o zaman büyücüler kutup açıcak ardıdan sürekli ayı salıcaksın Akılsız teşkilat uşaklarınada dikkat ederek kesiyorsunuz.
Şimdi içeriye geçtik ben 90 20 anlatacam öbürü çok uzun çünkü ve artık kesende kalmadı pek.
Buz ve elek 100 yapıp ileriye geçiyorsun.Semiha içine çeker çekmez oyuncunun üstüne kalp işareti olur hemen bozmalısın veya üstüne tıklayıpda bozabilirsin.Ve bir büyücü tesla ile semihayı ayarlıyacak sen bu sırada ve tüm gaffar kesimi boyunca gaffarı üstünde tutman lazım.Semiha ayarlanınca hasarcı büyücüye hs atıyorsun gaffar 90 yapılıyor sonra büyücüler semihayı 20 yaptıktan sonra içine çektiği an bozuyorsun büyücüler semihayı kesiyor ardından gaffar dönüyoruz.
Gaffarı dediğim gibi sürekli üstünde tutman lazım artık pek hasarda almazsın semiha gittiği için direnç kıran yok.Kaoslarda kendini bozuyorsun olduda bozamazsan sarsılmaz açmalısın hemen 74 candan itibarek ''Sana acıyorum'' diyecek bu sırada hiddet sıfırlar hemen üstüne çekmelisin.69 candan itibaren depreme başlar burda büyücüler kutup açar.Geriside aynı şekil devam zaten studan pek farkı kalmıyor hs at kaosu boz gaffarı tut.
Elimden geldiği kadar basit ve kısa anlatmaya çalıştım yardımcı olmuştur inşallah.
Gerçektende yardımcı oldun çok teşekkür ederim fakat takıldgm konu şu dışardaki semiha için direncin ne olması lazım ve de gaffar arada kaybolup bşka yerde çıkıo orda napmam lazm bunlarıda soylersen çok makbule geçer .... bu arada farklı goruşleri olan warsa yorumlarınızı bekliyorum
Konu, savaş ustalarının tecrübeleri paylaştıkları kanala (Karakter Okulları > Savaşçı) taşınmıştır. Bu kanaldan savaşçı sınıfıyla ilgili diğer oyuncuların fikir ve görüşlerini edinebilir, farklı taktikler öğrenebilirsiniz.
IDyBKaTLiaMI yazdı:Gerçektende yardımcı oldun çok teşekkür ederim fakat takıldgm konu şu dışardaki semiha için direncin ne olması lazım ve de gaffar arada kaybolup bşka yerde çıkıo orda napmam lazm bunlarıda soylersen çok makbule geçer .... bu arada farklı goruşleri olan warsa yorumlarınızı bekliyorum
49 candan itibaren '' Daha ruh taşlarını anlamıyorsunuz'' deyince yer değiştiriyor hiç bir şey yapmana gerek yok sadece dikkatli ol her zaman sana baksın.Dışarıdaki semiha için sadece elektirik direncin 1000 olması lazım.Ayrıca gaffar videoları var onlarıda izlemeni tavsiye ederim
İyi oyunlar.
IDyBKaTLiaMI yazdı:Gerçektende yardımcı oldun çok teşekkür ederim fakat takıldgm konu şu dışardaki semiha için direncin ne olması lazım ve de gaffar arada kaybolup bşka yerde çıkıo orda napmam lazm bunlarıda soylersen çok makbule geçer .... bu arada farklı goruşleri olan warsa yorumlarınızı bekliyorum
49 candan itibaren '' Daha ruh taşlarını anlamıyorsunuz'' deyince yer değiştiriyor hiç bir şey yapmana gerek yok sadece dikkatli ol her zaman sana baksın.Dışarıdaki semiha için sadece elektirik direncin 1000 olması lazım.Ayrıca gaffar videoları var onlarıda izlemeni tavsiye ederim
İyi oyunlar.