Oyunun fps derdi nedir ??

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tmk20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyunun fps derdi nedir ??

Mesaj gönderen tmk20 »

Oyun yaklasık 1,5-2 haftada bir fps 16 düşüyo "castly control center" siliyorum geri düzeliyo fps 58-60 yükseliyo aynı bi süre sonra gene fps16 düşüyo bu seferde "castly control center" geri kuruyorum fps geri yüksekliyo düzenli olarak sürekli bu döngü devam ediyo

"castly control center" ellemesem düzelicekmi diye fps düşük olarak 1 hafta kadar oynadım düzelmedi "castly control center" kurdum hemen geri yükseldi fps, windows 8'e bir gıçığımı var bu oyunun sürekli böyle yapıyo

oyuna giriş ekranını saymıyorum zaten kullanıcı adı sifre yazarken 98 kalma bilgisayarlar gibi ben yazıyorum 10sn sonra yazdıklarım cıkıyo, ama dikkatimi ceken bişe oldu "Google Chrome" acıksa eğer giriş yapmaya çalısırken bu yavaşlamayı yapmıyor

bilgisayar öyle oyunu kaldıramıcak kadar kötü bi sistemde değil, özellikler aşağıda var

Resim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: Oyunun fps derdi nedir ??

Mesaj gönderen Aeoroea »

Öncelikle Selamlar,
Aynı sorun bendede var 6 Gb ram 2 Gb Ekran kartı var ama hala o dediğin sorunu bende yaşıyorum Netten kaynaklı birşey olduğunu düşünsemde maalesef uzaktan yakından alakası yok Bende Wındows 7 Kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum ve Tameme Windows 7 ve 8'de bu sorun var İşyerınde ki XP'den girdiğimde böyle bir sorun yok..
En iyisi Chrome açık girmek :)
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

Kullanıcı girişindeki kasma sorununu gerekli ince ayarları yaptıktan sonra bu programı kullanarak çözebileceğine eminim...

CCleaner 3.28.1913
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
tmk20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen tmk20 »

yönetimin pek umrunda değil gibi oyunun durup dururken böyle fps düşmesi, bugün gene düştü fps 16'ya nasıl olucak bu iş böyle ??

“Genel Sohbet” sayfasına dön