Tablet
- hortlak
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Tablet
fazla forumu kullanmıyorum böyle bir istek oldumu bilmiyorum. Olduysada ben tekrarlıyım. Belki biraz zor bişey buna gelene kadar ikv de daha çok sorun düzeltilmesi gereken şeyler var ama böyle bişey gelse iyi olur. Başlıktanda anlaşılacağı gibi tablet pclerde de ikv uygalaması olsa hiç fena olmazdı hani hem birçok kişi gün boyunca pc başında olamıyor fakat yanında tableti bulunuyor buldukları boş zamanlarda ikv oynamak isteyenler vardır benim gibi 
IDESCARTESI
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
lSHAKESPEAREl
ARISTOTELES
- ARAYICI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Die Another Day
Re: Tablet
Merhaba,
Şuanda ki İKV formatının tablete uyumlu olmadıgını biliyoruz. Oyunun donanım ve özelliklerindende Tablet formatına uyum saglaması bir çok açıdan zor. Yani olsa gayet güzel olur fakat oyun formatı ve yeni nesil tabletler buna hazır değil.
ARAYICI
Gerçeğin ARAYICI'sı
Şuanda ki İKV formatının tablete uyumlu olmadıgını biliyoruz. Oyunun donanım ve özelliklerindende Tablet formatına uyum saglaması bir çok açıdan zor. Yani olsa gayet güzel olur fakat oyun formatı ve yeni nesil tabletler buna hazır değil.
ARAYICI
Gerçeğin ARAYICI'sı
ARAYICI
ARAYICII
Legend of the Seeker
ARAYICII
Legend of the Seeker
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Tablet
Windows işletim sistemli tablet bilgisayarlarda tabi ki oynanabilir.Bir program dünyaca ünlü bir oyun için virtual pad ve keyboard hazırlamıştı hatta.