evet arkadaşlar soru gayet açık. 6 yıldır faaliyet gösteren bir oyunun yapımcılarının baya gelişmesi lazım bu zamana kadar baya büyük bir oyun evreni ve çeşitliliğin olması lazım haksızmıyım ? Olmayan Pvp sistemi , berbat ötesi şans sistemi , karakterler arasındaki dengesizlikler , item çeşitliliğinin olmaması , küçücük bir map vs. Böyle bir konuyu açmamın sebebi bu video oldu :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CtYPx5LHw8[/youtube]
buda link : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CtYPx5LHw8
Bu oyun Allods Online adamlar bir güncelleme getirmiş inanılmaz iyi. Videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. Adamların getirdikleri güncellemedeki haritalar ikv evrenini toplasan etmez. Şans sistemi yok emek var . İKV ye ne kadar para yatırırsan yatır yine şansa kalıyor sağlam olman .
İyi Forumlar...
BİZİM OYUNUMUZ NEDEN BÖYLE
Re: BİZİM OYUNUMUZ NEDEN BÖYLE
Saf saf konuşma. Adam haklı pvp yok, kul hakkına giren berbat bi şans sistemi var. Neden hiç bi değişiklik yapılmıyo yıllardır ? 3 yılda bi bölge geliyo oda nasıl olduğu belli :idea:Bloodmage yazdı:Git allods oyna o zaman.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Şans sistemi böyle devam etse bile bilmem kaçıncı bosda illa bir item alıcaksın diye bir kural konmalı. Şans deniyorda, adam çember çıktığından beri oynayıp üstünü dizemiyorda biri geliyor 1 ayda üstünü fulleyebiliyor şans sistemine göre. Böyle saçmalık mı olur ya. Zaman veriyorsan, para veriyorsan, emek veriyorsan bu emeğinin karşılığını alacaksın.

5 bos atıyoruz arkadaşın kıyamet asası yok benim trans zırh arkadaşa trans zırh atıo diğer 2 kişiyede trans zırh bana köşk gafarı kesioz bende 8 kıyamet asa olmuş bana kıyamet asa arkadaşa madalya şimdi şöyle düşünelim 1 çarın alacağı sadece 1 veya 2 item var çantada paso item atıo ama hep sizde olanlar atıo çok mantıksız bir sistem emeğe saygı olmalı bencede şans sistemi çok çok çok berbat değişmeli.
Allods ilk geldiğinde bende oynadım b,iraz geliştir çok yapay ve aşırı derece saçma bu benim yorumum. Bunu eleştiri olarak algılamayın ayrıca oyun tanıtımı yasak bildiğim kadarıyla iyi forumlar.
Önerdiğin oyunun seslendirmesi ikv nin yanından bile geçemez ve görseller çok yapay.Harita olarak haklısın ikv den geniş bir alana sahip bu da benim düşüncem.
COSMOS
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Allods online görselleri kötümü? :shock: yapmayın Allah aşkına Allods online suan türkiye pazarında olan en iyi görsellere sahip ücretsiz mmoprg oyun.He görev zinciri vb. derseniz çok sıkıcı tamam yok hastalandım 5 kurt kes ilaç getir yok kazak örcem ipek böceği öldür ip getir sıkıcı ama görselleri çok iyi.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Günde 4 GB giriyorum daha kolyem yüzüğüm düşmedi. Çemberlitaş'dan sadece zırh, pantolon ve eldiven alabildim. 1.5 yılın emeği bu olamaz.
Yatırdığım parayı biriktirseydim belki yeni bir oyunda daha güzel bir şans sisteminde mutlu olabilirdim.
Bu haksızlık insanın başını ağrıtıyor.
Yatırdığım parayı biriktirseydim belki yeni bir oyunda daha güzel bir şans sisteminde mutlu olabilirdim.
Bu haksızlık insanın başını ağrıtıyor.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Çalışan bir geliştirici ile yatan bir geliştiricinin farkını ortaya koymuş.