GM LR LÜTFEN OKUYUNUZ
GM LR LÜTFEN OKUYUNUZ
Şimdi arkadaşlar hırsız demek hakaret ve kişiyi rencide etmek degilmidir? niçin oyunda artık kesildim diye kişiler birbirine hırsız demekte ve şikayet edilmesi durumunda ceza almamakta adam charını satıyor parasını alıyor ardından char benimdi falanca kişi hırsızdır diye klanda bölgede döktürüyor ama hırsız demek nasıl forumda kişiye hakaret sayılıp forum hesabı kapatılıosa oyundada cezai işlem gerektirmeli adamı kestim klanda adam bana tam 3 gün hırsız yazdı kanıtla neyini çaldım? oda yok ama takıntılı bir halde hırsız diye yazmakta kaçtır şikayet ettim üst üste şikayet hakkım bitti ertesi günü bakıyorum adam aynı nakaratta devam ediyor.gm lr HIRSIZ demek o kişiye hakarettir ve karalamadır bu cezai işlem gerektirmiomu cevap lütfen
Re: GM LR LÜTFEN OKUYUNUZ
bir forum yetkilisi yada gm cıkıpta bunun oyunda suc olup olmadını yazmaycakmı?? cevap bekliyorum
Merhaba,
Oyun içerisindeki etkileşimlerde bu tür ihtamlarda bulunulması alışıldık olduğu kadar asılsız iddiaların da bulunduğu durumlardır. Bu şekilde davranan her oyuncuya ceza verilmesi, oyun camiasında ciddi bir kaosa yol açar. Genel sohbet kanallarından "X oyuncusu hırsızdır." şekildeki iftiralara lütfen itibar etmeyiniz ve oyuncuyu direk yasaklayınız. Zira anlık sinirle hoş olmayan davranışlar da sergilenebilir, haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz. Çevreniz tarafından tanınıyorsanız, sizi bilen biliyordur zaten öyle değil mi? Bu tür ihtamlarda bulunan oyuncuları kaale almamanız, onlara verebileceğiniz en iyi cevaptır kanaatimce.
Forumlarımız üzerinde çeşitli sebeplerden dolayı, "X oyuncusu hırsızdır, alışveriş yapmayınız, vb." şeklinde açılan konular uyarılmaksızın kaldırılır. Sadece konu silindiği halde devamı halinde, kullanıcı ard arda aynı konuyu açıyorsa o zaman uyarı amaçlı forum hesabına 1 gün uzaklaştırma cezası verilir. Bunun dışında bu tür konuları -çok abartmamak koşuluyla- açan kullanıcıların konuları direk kaldırılır ve hesabına da herhangi bir cezai yaptırım uygulanmaz.
Anlayış gösterebileceğinizi umuyorum.
Teşekkürler...
Oyun içerisindeki etkileşimlerde bu tür ihtamlarda bulunulması alışıldık olduğu kadar asılsız iddiaların da bulunduğu durumlardır. Bu şekilde davranan her oyuncuya ceza verilmesi, oyun camiasında ciddi bir kaosa yol açar. Genel sohbet kanallarından "X oyuncusu hırsızdır." şekildeki iftiralara lütfen itibar etmeyiniz ve oyuncuyu direk yasaklayınız. Zira anlık sinirle hoş olmayan davranışlar da sergilenebilir, haklıyken haksız duruma da düşebilirsiniz. Çevreniz tarafından tanınıyorsanız, sizi bilen biliyordur zaten öyle değil mi? Bu tür ihtamlarda bulunan oyuncuları kaale almamanız, onlara verebileceğiniz en iyi cevaptır kanaatimce.
Forumlarımız üzerinde çeşitli sebeplerden dolayı, "X oyuncusu hırsızdır, alışveriş yapmayınız, vb." şeklinde açılan konular uyarılmaksızın kaldırılır. Sadece konu silindiği halde devamı halinde, kullanıcı ard arda aynı konuyu açıyorsa o zaman uyarı amaçlı forum hesabına 1 gün uzaklaştırma cezası verilir. Bunun dışında bu tür konuları -çok abartmamak koşuluyla- açan kullanıcıların konuları direk kaldırılır ve hesabına da herhangi bir cezai yaptırım uygulanmaz.
Teşekkürler...
Cok yanlış bir politika izliyorsunuz bu şekilde bazı şeylerin önüne gecemiyorsunuz ve bence aneye küfür süresiz ban bu tür söylemlerde kısıtlı ban atarak oyununuzu daha kaliteli hale getirebilirsinizCHARDONNAY yazdı:Merhaba,
Teşekkürler...
Coğu gece oyuna giren varsa biliyosdur sbaha kadar küfür dinliyoruz kız arkadaşlarımız bacılarımız oyuna giresi dahi gelmiyor bence care bulmanız gerekiyorr görüyorsunuz olmuyor neden bu ısrar onuda anlayamıyorum
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir.