Merhaba, bugun TTNET'in şübesine gidip ikv kutu aradım ama bulamadım İstanbul / beylikdüzü / Silivri / Büyükcekmece.
Tarafında İKV Çemberlitaş Kutu satılan bir yer biliyormusunuz veya ne şekilde alabilirim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
İKV Çemberlitaş Kutu?
-
RoadToZion
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Re: İKV Çemberlitaş Kutu?
üyelik aldan alabilrisin fakat üyelikalın çemberlitaş kutu stoğu varmı bilemiyorum :s
- EIaniaPoLisS
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Üyelik al
EIaniaPoLisS(49)[(^)Kıyamet Asa]
Elanipoliss(49) [[Taş Kanat Balyoz]
Leqendary(49)[(^)Mevlana Asa]
Elanipoliss(49) [[Taş Kanat Balyoz]
Leqendary(49)[(^)Mevlana Asa]
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
İKV Çemberlitaş Kutu Avea ve TTnet bayilerinde uzun zaman önce tükendi.
En kolay olarak http://www.uyelikal.com adresinden Kargolu - Kargosuz ( Sadece şifre olarak) kolayca alabilirsin.
Yada Havale yolu ile almak için : Tıkla
En kolay olarak http://www.uyelikal.com adresinden Kargolu - Kargosuz ( Sadece şifre olarak) kolayca alabilirsin.
Yada Havale yolu ile almak için : Tıkla

-
FETiHNESLi
- Teşkilat Neferi

Merhaba,RoadToZion yazdı:Merhaba, bugun TTNET'in şübesine gidip ikv kutu aradım ama bulamadım İstanbul / beylikdüzü / Silivri / Büyükcekmece.
Tarafında İKV Çemberlitaş Kutu satılan bir yer biliyormusunuz veya ne şekilde alabilirim yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
İKV Çemberlitaş Kutu şuanlık sadece Üyelikal distribütörü üzerinden alınabilmektedir. Üyelikal servisinde sadece PTT havalesi ve kredi kartı olmak üzere 2 ödeme seçeneği mevcuttur.
Dilerseniz sadece e-pin kodlarını site üzerinden temin edebilmek için aşağıdaki bağlantıda yer alan yönergeleri izleyerek PTT Havalesi ile Üyelikal üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
> viewtopic.php?f=46&t=89799&hilit=%C3%9Cyelikal
Ayrıca kredi kartı ile kutu satın alabilmek için aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
> viewtopic.php?f=100&t=99620&p=865
Bilginize.
-
mehmetvahdet
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
lonca lisansı vermiyor mu bu _?
'' 3 aylık
beş yetenek
kasa ''