NOLUYOR BU İKV YE ARKADAŞLAR
NOLUYOR BU İKV YE ARKADAŞLAR
Arkadaşlar oynumuzu hacker çetesi esir almış durumda.Benimle beraber Teşilat sunucusunda sadece 15 arkadaşımın 75 karakteri çalınıp.İtemleri aktarıldıktan sonra silinmiştir.Gm arkadaşlar yaa bişey yapın ayda ben ve 15 kişi ikv yi bırakıyoruz.Silinen en önemli karakterlerim Ebruli Esesxbüyücü Ebrulı
Dostlarımızın Bir Damla Göş Yaşı İçin Bütün Gülüşlerimiz Feda Olsun
Re: NOLUYOR BU İKV YE ARKADAŞLAR
Forum veya oyun üzerinden hiçbir şekilde hesabın çalanamaz.
Şifrenizi verdiğiniz kişilere,aldığınız dosyalara dikkat edin.
Dosyaların içinde keylogger olabilir.
Şifrenizi verdiğiniz kişilere,aldığınız dosyalara dikkat edin.
Dosyaların içinde keylogger olabilir.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
kimseye şifremi yada üye adımı werdiğim yok adamlar sadece benim değil oyunda 20 nin üzerinde kişinin karakterlerini çaldı.20 tane karakter değil 200 tane karakter çalınmıştır emin olun sadece tanıdıklarımın.
Dostlarımızın Bir Damla Göş Yaşı İçin Bütün Gülüşlerimiz Feda Olsun
toluna tamamen katılıyorum böyle bişey sen ıd ve şifreni vermedikçe asla olamıycak birşey bu tamamen senin sorumluluğun ve senin suçundur yönetim bunun hakkında bişey yapamaz ve çarların geri iade edilemez
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hesabınızı Keyloger yüzünden yitirmiş ola bilirsiniz.Benimde başıma geldi 3 yıl Boyunca kastığım çarlarımı biri benden çalıp kendi hesabına aktardı bu durumda Yapılacak fazla birşey yok.ebruli26 yazdı:kimseye şifremi yada üye adımı werdiğim yok adamlar sadece benim değil oyunda 20 nin üzerinde kişinin karakterlerini çaldı.20 tane karakter değil 200 tane karakter çalınmıştır emin olun sadece tanıdıklarımın.
Şunlardan dolayı Hesaplarınızı Çaldırmış ola bilirsiniz :arrow:
Biri size bi sitenin link atmıştır ve siz Siteye giriş yaptığınız an Keylogeri yemiş ola bilirsiniz.
Yada birisinden Resim vb..... Şeyler almış ola bilirsiniz.
Msn Adresinize gelen bi Maile atılmış olan Keyloger'den ola bilir.
Kimse kolay kolay İKV Serverine Bağlanıp'da Oyuncuların Hesabını çalamaz. Böyle birşey olsa bile Yönetim bunun farkına hemen varır.
Yinede siz Buraya Mağduriyetinizi Bildirin buraya Konu açmakla sizin çarınız geri gelmez İletişime geçmeniz gereken Adres burasıdır.
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yandik ozaman insan bi rahat oyun oynayamiyo bu dönemde her şeyi geçtik günah yazodiak2009 yazdı:Hesabınızı Keyloger yüzünden yitirmiş ola bilirsiniz.Benimde başıma geldi 3 yıl Boyunca kastığım çarlarımı biri benden çalıp kendi hesabına aktardı bu durumda Yapılacak fazla birşey yok.ebruli26 yazdı:kimseye şifremi yada üye adımı werdiğim yok adamlar sadece benim değil oyunda 20 nin üzerinde kişinin karakterlerini çaldı.20 tane karakter değil 200 tane karakter çalınmıştır emin olun sadece tanıdıklarımın.
Şunlardan dolayı Hesaplarınızı Çaldırmış ola bilirsiniz :arrow:
Biri size bi sitenin link atmıştır ve siz Siteye giriş yaptığınız an Keylogeri yemiş ola bilirsiniz.
Yada birisinden Resim vb..... Şeyler almış ola bilirsiniz.
Msn Adresinize gelen bi Maile atılmış olan Keyloger'den ola bilir.
Kimse kolay kolay İKV Serverine Bağlanıp'da Oyuncuların Hesabını çalamaz. Böyle birşey olsa bile Yönetim bunun farkına hemen varır.
Yinede siz Buraya Mağduriyetinizi Bildirin buraya Konu açmakla sizin çarınız geri gelmez İletişime geçmeniz gereken Adres burasıdır.
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
- Estergonxsoner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hak yimenin cezası sanal alem gerçek alem diye ayrılmaz hak yimek her tarafta eşittir.
ulan insanda biraz haysiyet şeref onur olur allah nasıl biliyosa öyle yapsın daha ağır konuşurdum ama yeri değil.
ananız sizi doğurucana kanalizasyon çukuruna atsa daha iyiymiş.sizin gibi insanların vatana millete ne faydası olur gereksiz insanlar ulan kendiniz oynuyosunuz bu oyunu para yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyonuz bunu bile bile başkasının emeğini nasıl çalarsınız hangi vicdana sığar yaptığınız.
çarını çaldıran arklar sebebi hackerdır virüstür orasını bilmem oyunda adam seçerken dikkatli olun sadece piyasa yapmak için ortam kurmayın.
betadan beri teşkilat sunucusunda oynuyorum tanıdığım 5 tane delikanlı insan var bu arklarda bana yeterde artar bile.
insan sarrafı olmak kolay değildir.
önemli olan yaşanan (kötü) olaylardan ders çıkarmak değildir önemli olan o derse mahal vericek olayları yaşamamaktır.
//TEŞKİLAT//
ulan insanda biraz haysiyet şeref onur olur allah nasıl biliyosa öyle yapsın daha ağır konuşurdum ama yeri değil.
ananız sizi doğurucana kanalizasyon çukuruna atsa daha iyiymiş.sizin gibi insanların vatana millete ne faydası olur gereksiz insanlar ulan kendiniz oynuyosunuz bu oyunu para yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyonuz bunu bile bile başkasının emeğini nasıl çalarsınız hangi vicdana sığar yaptığınız.
çarını çaldıran arklar sebebi hackerdır virüstür orasını bilmem oyunda adam seçerken dikkatli olun sadece piyasa yapmak için ortam kurmayın.
betadan beri teşkilat sunucusunda oynuyorum tanıdığım 5 tane delikanlı insan var bu arklarda bana yeterde artar bile.
insan sarrafı olmak kolay değildir.
önemli olan yaşanan (kötü) olaylardan ders çıkarmak değildir önemli olan o derse mahal vericek olayları yaşamamaktır.
//TEŞKİLAT//

Şifre Vermediğinizi Düşünürsek..
Hesabınızın Çalınması Mümkün Değildir..
Hesabınızın Çalınması Mümkün Değildir..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
Kimseye şifre ve msn adresini vermeyeceksin. Doğum günü gibi özel olaylarınıda söylemiyceksin.
Eğer sende benim gibi EŞŞEĞİ ADAM SANARSAN gelir çakmasıyla itemlerini çalar.
Eğer sende benim gibi EŞŞEĞİ ADAM SANARSAN gelir çakmasıyla itemlerini çalar.

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Hesabınnı çalınması tamamen senin sorumluluğun altında üye olurken kurallarda bu mevcuttur.
Ottomanxölümsüz anısına