YAZIK İKV YÖNETİMİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YAZIK İKV YÖNETİMİ

Mesaj gönderen Effairenclik »

plus alıyorum daha once aktıveo lmuş diyor ikv desteğe mesaj ckeiyorum cevap yog size yuh diyorum artık destekk takımında kım duruyor cok merak ediyorum aldığım plsun nasıl dahao nce aktıve olmus olabilir satın aldığım internet kafeci bize ögnderılen şifreyi hemen müşteriye atıyoruz diyor ikv ye ileşime gec diyor biri cevap versın cıldırtırsınız siz insanıı bida da ... plus alırım
Resim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: YAZIK İKV YÖNETİMİ

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Effairenclik yazdı:plus alıyorum daha once aktıveo lmuş diyor ikv desteğe mesaj ckeiyorum cevap yog size yuh diyorum artık destekk takımında kım duruyor cok merak ediyorum aldığım plsun nasıl dahao nce aktıve olmus olabilir satın aldığım internet kafeci bize ögnderılen şifreyi hemen müşteriye atıyoruz diyor ikv ye ileşime gec diyor biri cevap versın cıldırtırsınız siz insanıı bida da ... plus alırım
Bunun İKV Yönetimiy'len hiç bir alakası yoktur. Siz Plusu Satın aldığınız yere Mürecat ediniz. Bidaha belirteyim Yönetimle hiç bir alakası yok Yönetiminde Bu Konuyla İlgili yapacağı Hiç bir şey yok.....
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kardeşim birşeyi bilmeden lütfen yorum yapmayın bizde biliyoruz üyelık al .com um ikv kocaeli sorumlusu ikv destek tkaımına mesaj atmamı ve aktive olduysa ne zmana tarih saat istedi destek tkaımına atılan mesjaalra cevap verilmemsi kımın sucu olabilir kiii birşey bilmeden lütfen yorum yapmayınız
Resim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Effairenclik yazdı:kardeşim birşeyi bilmeden lütfen yorum yapmayın bizde biliyoruz üyelık al .com um ikv kocaeli sorumlusu ikv destek tkaımına mesaj atmamı ve aktive olduysa ne zmana tarih saat istedi destek tkaımına atılan mesjaalra cevap verilmemsi kımın sucu olabilir kiii birşey bilmeden lütfen yorum yapmayınız
Bakın Dikkatinizi Çekerimki bu hata tek sizdedir. İKV Destek'ğin bunla ilgili yapacağı birşey yok.
Eğer Aktiveler'de hata varsa Destek buna el atar ama bu sorun Sadece sizde Görülmekte'dir ..Zaten bu Konu altına Forum Yöneticilerimiz sizi en kısa zamanda Bilgilendirecektir.
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GÜNCEL hiç bir yetkılı yogmu ya forumda ne de destekten birm esaj var yazık ya
Resim
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Tek yapacağın; uyelikal.com'u ziyaret edip yada İletişimden Verilen Numarayı aramak.. Sonradanda Kodu Verip Ne zaman işLem yapıldıgı. Ve sonra Siz'e e-pini Kim verdiyse onunla Görüşmeniz...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu tarz konularda lütfen forumdan yazmayın.

Her ne kadar iyi niyetli olsa da forumlarda yanlış bilgilendirme olabiliyor.

Zaten hali hazırda bize yapmış olduğunuz bir başvuru var, size yanıt da verdik ve ilgili birime durumu ilettiğimizi söyledik. Direk olarak bizim görevlerimiz arasında olan bir eylem değil.

Lütfen size verilecek yanıtı bekleyiniz.Başvurunuza verilen yanıtta da söylediğimiz üzere mağdur edilmeyeceksiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön