YAZIK İKV YÖNETİMİ
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
YAZIK İKV YÖNETİMİ
plus alıyorum daha once aktıveo lmuş diyor ikv desteğe mesaj ckeiyorum cevap yog size yuh diyorum artık destekk takımında kım duruyor cok merak ediyorum aldığım plsun nasıl dahao nce aktıve olmus olabilir satın aldığım internet kafeci bize ögnderılen şifreyi hemen müşteriye atıyoruz diyor ikv ye ileşime gec diyor biri cevap versın cıldırtırsınız siz insanıı bida da ... plus alırım

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: YAZIK İKV YÖNETİMİ
Bunun İKV Yönetimiy'len hiç bir alakası yoktur. Siz Plusu Satın aldığınız yere Mürecat ediniz. Bidaha belirteyim Yönetimle hiç bir alakası yok Yönetiminde Bu Konuyla İlgili yapacağı Hiç bir şey yok.....Effairenclik yazdı:plus alıyorum daha once aktıveo lmuş diyor ikv desteğe mesaj ckeiyorum cevap yog size yuh diyorum artık destekk takımında kım duruyor cok merak ediyorum aldığım plsun nasıl dahao nce aktıve olmus olabilir satın aldığım internet kafeci bize ögnderılen şifreyi hemen müşteriye atıyoruz diyor ikv ye ileşime gec diyor biri cevap versın cıldırtırsınız siz insanıı bida da ... plus alırım
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
kardeşim birşeyi bilmeden lütfen yorum yapmayın bizde biliyoruz üyelık al .com um ikv kocaeli sorumlusu ikv destek tkaımına mesaj atmamı ve aktive olduysa ne zmana tarih saat istedi destek tkaımına atılan mesjaalra cevap verilmemsi kımın sucu olabilir kiii birşey bilmeden lütfen yorum yapmayınız

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bakın Dikkatinizi Çekerimki bu hata tek sizdedir. İKV Destek'ğin bunla ilgili yapacağı birşey yok.Effairenclik yazdı:kardeşim birşeyi bilmeden lütfen yorum yapmayın bizde biliyoruz üyelık al .com um ikv kocaeli sorumlusu ikv destek tkaımına mesaj atmamı ve aktive olduysa ne zmana tarih saat istedi destek tkaımına atılan mesjaalra cevap verilmemsi kımın sucu olabilir kiii birşey bilmeden lütfen yorum yapmayınız
Eğer Aktiveler'de hata varsa Destek buna el atar ama bu sorun Sadece sizde Görülmekte'dir ..Zaten bu Konu altına Forum Yöneticilerimiz sizi en kısa zamanda Bilgilendirecektir.
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
GÜNCEL hiç bir yetkılı yogmu ya forumda ne de destekten birm esaj var yazık ya

- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Tek yapacağın; uyelikal.com'u ziyaret edip yada İletişimden Verilen Numarayı aramak.. Sonradanda Kodu Verip Ne zaman işLem yapıldıgı. Ve sonra Siz'e e-pini Kim verdiyse onunla Görüşmeniz...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Bu tarz konularda lütfen forumdan yazmayın.
Her ne kadar iyi niyetli olsa da forumlarda yanlış bilgilendirme olabiliyor.
Zaten hali hazırda bize yapmış olduğunuz bir başvuru var, size yanıt da verdik ve ilgili birime durumu ilettiğimizi söyledik. Direk olarak bizim görevlerimiz arasında olan bir eylem değil.
Lütfen size verilecek yanıtı bekleyiniz.Başvurunuza verilen yanıtta da söylediğimiz üzere mağdur edilmeyeceksiniz.
Her ne kadar iyi niyetli olsa da forumlarda yanlış bilgilendirme olabiliyor.
Zaten hali hazırda bize yapmış olduğunuz bir başvuru var, size yanıt da verdik ve ilgili birime durumu ilettiğimizi söyledik. Direk olarak bizim görevlerimiz arasında olan bir eylem değil.
Lütfen size verilecek yanıtı bekleyiniz.Başvurunuza verilen yanıtta da söylediğimiz üzere mağdur edilmeyeceksiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]