data dosyasının içindeki prefixes dosyasını güncellemeyi deneyebilirsin bir keresinde benim de öyle olmuştu şekli diğerlerinden farklı ve itemsiz ama benim tüm eşyalarım öyleydi yinede dene sen
Merhaba, Bir arkadast bununla ilgili bir hata yasadığından bahsetmişti Şifacısında yükseltilmiş ejder asa bulmuş.Data dosyaları ile oynandığı zannedilip 999 gün bloklanmıstı Basına böyle bir sey gelmesin ?
Sakirpasali yazdı:Merhaba, Bir arkadast bununla ilgili bir hata yasadığından bahsetmişti Şifacısında yükseltilmiş ejder asa bulmuş.Data dosyaları ile oynandığı zannedilip 999 gün bloklanmıstı Basına böyle bir sey gelmesin ?
3senedir yansıtıyorum hiç birşey olmadı olucağınıda zannetmiyorum
Sakirpasali yazdı:Merhaba, Bir arkadast bununla ilgili bir hata yasadığından bahsetmişti Şifacısında yükseltilmiş ejder asa bulmuş.Data dosyaları ile oynandığı zannedilip 999 gün bloklanmıstı Basına böyle bir sey gelmesin ?
3senedir yansıtıyorum hiç birşey olmadı olucağınıda zannetmiyorum
Evet , oyun hataları yüzünden bu tür şeyler oyuncuların başına gelebiliyor fakat yönetimin araştırmayıp hemen 3 gün veya 999 gün ban atma gibi yetkileri var . Bu duruma gerçekten üzülüyorum ve bizzat bir arkadaşım yaşamıştı 3 gün ban yemişti, sebepsiz yere.. Yazık günah yeterli araştırma yapılmadan hemen banlamak..Önce şu hatalar adam gibi giderilsin ondan sonra kendinizden emin bir şekilde banlayın lütfen , insanların emeklerine saygı göstermeniz gerekiyor bunu gerçekten bildiğiniz halde bir çoğu uygulamıyor ne yazık ki..