ŞİFACIYA İTEM DÜŞMÜYOR
ŞİFACIYA İTEM DÜŞMÜYOR
arkadaşlar kaç keredir stu atıyorum 1 item bile yok ama işin asıl garip olan tarafı ashab ve ibni cevriye asalı olanlara hemen ilk girişte yada bir kaç kesişte item düşüyor bende mevlana asa var ama item yok. ve mevlana asa üretip çember atan bir kaç arkadaş daha gördüm onlardada item yok acaba mevlana asada bir problem olabilirmi ?
- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: ŞİFACIYA İTEM DÜŞMÜYOR
1-2 stu nedirki 
Ama şöyle birşey söyliyelim şifacımı 100 madalya ile tek eksiği mevlana asa ve ceket kaldı tamamen şanş meselesi
Ama şöyle birşey söyliyelim şifacımı 100 madalya ile tek eksiği mevlana asa ve ceket kaldı tamamen şanş meselesi
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Şifacımı 4610 madalya da tüm setleri tamamlayabildim.Sabır,küfür,emek işi diyelim
tamamen şans meselesi tek şifacılar için değil benim büyüm çember itemleri set olarak full ve gözlüklerimde mor ama bende hala maraton ayak yok ve bu sinirden mor maraton göz bile dahi çekmedim yani demek istediğim tamamen şans işi
Sana da düşmüyosa büyücüler ne yapsın..Sabırlı ol şifacısın elbet düşer. :ugeek:
Sizin marka olduğunuz yerlerde etiketi biz basarız.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
Kadim'e Git, Suya gir düşer
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Ben denedim onu düşmedi :|Rivalxmelodi yazdı:Kadim'e Git, Suya gir düşer![]()
Başka yöntemlerde var mı? :lol:
CHIVALROUS
Tamamen şans bağlı bir olay ama diğer itemlerinin çoğunluk eksikse full bölge atmanı öneririm.İyi bir grup ara ben full bölge(Yol+Gbmx+Stuart+Gaffar+Semiha) şeklinde atarsan en az 1 boss'tan item alırsın.vengeance yazdı:arkadaşlar kaç keredir stu atıyorum 1 item bile yok ama işin asıl garip olan tarafı ashab ve ibni cevriye asalı olanlara hemen ilk girişte yada bir kaç kesişte item düşüyor bende mevlana asa var ama item yok. ve mevlana asa üretip çember atan bir kaç arkadaş daha gördüm onlardada item yok acaba mevlana asada bir problem olabilirmi ?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
xFahrenheitx yazdı:Ben denedim onu düşmedi :|Rivalxmelodi yazdı:Kadim'e Git, Suya gir düşer![]()
![]()
Başka yöntemlerde var mı? :lol:
Son olarak sivri ada denizine git demek istiyorum
Fakat o da işe yaramaz sanırım