Oyun Yönetimi...Lütfen Yeter ARTIKKK.
- djfarukfederal56
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Oyun Yönetimi...Lütfen Yeter ARTIKKK.
Sa. Ben Beyaz Köşkte oynuyorum Karekterim En yakın arkdaşım tarafından Çalındı Geri Alamıyorum E-posta halen bende KAREKTERİMİ GERİ İADE edin diyorum BENDEN BİLGİLER İstiyosunuz BİLGİLERİ TEKTEK VERİYORUM Busefer başka bişeyi bahane edip 6ay süresi vardı diyosunuz BEN SİZE KAREKTERİM BEN oyuna ara verirken başka hesaba taşındı Hesap burda Taşıma tarihi burda Karekterdeki itemler Parlatılmıs eşyalar Lonca Eposta E-Pin ler Ya Ne istiyoasnız burda YETER ARTIK VERİN KAREKTERİMİ ALLAH AŞKINA siz dalgamı geçiyosunuz benle 6ay neyin süresi ben calındı diyorum alamıyorum diyorum Eposta ya Link gönderin bişey yapın Onca emegim boşuna gitti Attığım eMail lerede verdiginiz cevapları görünce cıldırıorum ya ben Oyuna 300 400 Lira 2 yılımı verdim parasında degilim emegimdeyim Sabah aksam kastıgım sabahladıqım karekterim benden alınıyor yasal sahibi benim geri verilmiyor Lütfen artık uyanın ve yardım edin ..
- djfarukfederal56
- Acemi Savaşçı
Re: Oyun Yönetimi...Lütfen Yeter ARTIKKK.
HaLa BekLiyorum Ve Hala bekleyecekmiyim SİZ Nasıl Bir yönetimsiniz ya Cebinize gelen paradan başka şeyin hesabını yapmıyorsunuz ...Dükkan geldiginden beridir Oyunla İlgilenmiyorsunuz SADECE DÜKKAN SADECE DÜKKAN ! yeter ARTIK halledin şu sorunumu ....
- djfarukfederal56
- Acemi Savaşçı
Merhaba,
Karakter transfer işlemiyle, bildirim gönderme tarihiniz arasındaki sürenin fazla olması nedeniyle karakter iade desteği verilememektedir
Karakter iadesi işlemleri için karakter transferi sonrasında en geç 6ay içerisinde başvuru yapmanız gerekmektedir.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz !
Diyorsunuz
bide üstüne Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz diyosunuz yaw siz neyin peşindesiniz anlamıyormsunuz beni siz ya ! Kardeşim karekterin yasal sahibiyim werin şu karekterimi .
Karakter transfer işlemiyle, bildirim gönderme tarihiniz arasındaki sürenin fazla olması nedeniyle karakter iade desteği verilememektedir
Karakter iadesi işlemleri için karakter transferi sonrasında en geç 6ay içerisinde başvuru yapmanız gerekmektedir.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz !
Diyorsunuz
madem yasal sahibiyim diycek kadar akıllısın karakterini çaldırmıycaksın kardeşim. adamlar her ne kadar ceplerini düşünselerde yaptıkları tek doğru iş karakter iadesi. sen gördünmü bilmiyorum ama ben başka bir oyunda bu hizmeti görmedim. sana karakterini geri iade etmiycek olsalar neden bu sistemi çıkarsınlar ? az akıllı olun hesaplarınızı kaptırmayın. gelmiş bide yeter diyosun hey allahım
kendi hatanın acısını başkalarına çıkarma bence. yada bu kadar akıllıysan git mahkemeye başvur hakkını geri al.
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
:arrow: :mrgreen:HuNKaR yazdı:madem yasal sahibiyim diycek kadar akıllısın karakterini çaldırmıycaksın kardeşim. adamlar her ne kadar ceplerini düşünselerde yaptıkları tek doğru iş karakter iadesi. sen gördünmü bilmiyorum ama ben başka bir oyunda bu hizmeti görmedim. sana karakterini geri iade etmiycek olsalar neden bu sistemi çıkarsınlar ? az akıllı olun hesaplarınızı kaptırmayın. gelmiş bide yeter diyosun hey allahımkendi hatanın acısını başkalarına çıkarma bence. yada bu kadar akıllıysan git mahkemeye başvur hakkını geri al.
O yakın arkadaşın acaba ne kadar masraf yaptı kimblir da onada yazık 6 ay uzun bir süre belki al kullan demiştin ara verdim diyon bunu kimse bilemezki simdi baktın oyunda adam tam donanımlı olmuş ben bunu geri alamda görsün..
Çalanı biliyorsan kanıtlarsın hakkını kukuk ile arada zannetmem oda aklın nerdedin be kardeş diyecek sen 300-400 harcadın belki o 500-600 harcadı.
17 Nisan 2012 tarihinden önceki aktarmalarda onay mali gerekmiyordun seninki bundanda öncese unut gitsin aç yeni bir karakter oyna.
Ha bundan sonra oldu diyorsan mailide kaptırman lazımdın geçmiş olsun daha dikkatli olman gerekiyor artık babana bile güvenme (sanalda)
Çalanı biliyorsan kanıtlarsın hakkını kukuk ile arada zannetmem oda aklın nerdedin be kardeş diyecek sen 300-400 harcadın belki o 500-600 harcadı.
17 Nisan 2012 tarihinden önceki aktarmalarda onay mali gerekmiyordun seninki bundanda öncese unut gitsin aç yeni bir karakter oyna.
Ha bundan sonra oldu diyorsan mailide kaptırman lazımdın geçmiş olsun daha dikkatli olman gerekiyor artık babana bile güvenme (sanalda)
A R Z L O D O S
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ne KAdar Beklersen Bekle Çarın Sigortası Yoksa Gelmez.
Bu Konularla Çok Haşır Neşir Olmuştum Önceden
Fakat Yönetim Bi Türlü Çare bulamadı Buna ve Bulamazda
şifreyi Veren enaydir.
Şifreyi aldıktan sonra o çarı soymadan oynayan 2 kere enayidir.

Bu Konularla Çok Haşır Neşir Olmuştum Önceden
Fakat Yönetim Bi Türlü Çare bulamadı Buna ve Bulamazda
şifreyi Veren enaydir.
Şifreyi aldıktan sonra o çarı soymadan oynayan 2 kere enayidir.
- djfarukfederal56
- Acemi Savaşçı
ARKDAŞIM Siz neden diger tarafı savunuyorsunuz bana ADAM masraf filan yapmamış sadece carı üyeliğine taşımış
Ve Geri Alamıyorum HATA benim Şifremi verdim ! ama Şuanda geri alamıyorsam bu hata benden cıkar Çünkü ne olursa Olsun Sonuçta Üyelik Olarak benim üyeliğimde acıldı ben kastım + Bitonda masraf yaptım Çarımı neden alamıyorum cevabına aldıgım cevaplara bak Siz nasıl bi kişilik sahibisiniz biri yönetimi savunuyor biri çalan adamı ...
Ve Geri Alamıyorum HATA benim Şifremi verdim ! ama Şuanda geri alamıyorsam bu hata benden cıkar Çünkü ne olursa Olsun Sonuçta Üyelik Olarak benim üyeliğimde acıldı ben kastım + Bitonda masraf yaptım Çarımı neden alamıyorum cevabına aldıgım cevaplara bak Siz nasıl bi kişilik sahibisiniz biri yönetimi savunuyor biri çalan adamı ...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Benim anlamadığım 6 ay boyunca niye başvurmadığın.6 ay boyunca başvurmadıysan zaten önemsemiyorsun demektir.Dolayısıyla pek masum gözükmüyorsun.djfarukfederal56 yazdı:ARKDAŞIM Siz neden diger tarafı savunuyorsunuz bana ADAM masraf filan yapmamış sadece carı üyeliğine taşımış
Muhtemelen şöyle oldu arkadaşına verdin çarı adam masraf yapmasa da dizdi çarı sonra geri almak istedin
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
djfarukfederal56 yazdı:ARKDAŞIM Siz neden diger tarafı savunuyorsunuz bana ADAM masraf filan yapmamış sadece carı üyeliğine taşımış
Olayı kendin açından düğşüyorsan yanlış düüyon carı sen aç ne farkeder 6 ay süre ne demek la ara verdimde ne sen vermişin işte kullan diye kullan diye verdiğin hesabı geri neden istiyorsun ne biliyon masraf yapamdııgnı 6 ay vaktini harcamadımı vakit nakit degilmi.
Yönetim haklı arkadaş ara vermişin carı vermişin car senden cıkmış demkki çar çalınmamış bilinerek kasten verilmiş kullan diye oda aktarmış kendi hesabına raaht raaht kullnamam diye bu olay 6 aydan daha önce olmuş olay geliba onaylı aktarma yapılmış buda 17 nisan 2012 den daha eski ölme eşeğim ölme.
Bir oyuncu oyunu bırakıyom dedi emeklerimde heba olmasın şu adama verim demek suçmu o açıdan düşünda unut gitsin olan olmuş yüzde 75 carlar boyle elden ele hep oyun oynayacak degil ya millet 5 yıl oynama ömrü olan bir oyun 5 lık bir carı silmek yerine bir başkasına vermek neden olmasın sen diyoın çaldı bakılıyorki çalma yok çalınma olsa neyse belki alma imkanın vardın.
A R Z L O D O S