Bir Vedada Benden

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xesinti
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Yok

Bir Vedada Benden

Mesaj gönderen xesinti »

Arkadaşlar oyunu 2008 den beri oynuyorum ilk olarak Tılsım sunucusunda başladım oyuna çarımın çalınması üzerine uzun bir ara verdim ve bir süre sonra sancak sunucusunda "Yobaz" isimli karakteri açıp oyuna tekrardan başladım ve yaklaşık 1 yıldır bu sunucudayım. Şuan genellikle kullandığım karakterimin adı ise "Esinti" çok kişi tanımaz ama ne kimseye kötülük yapmışlığım vardır ne de en ufak hırsızlık vakam. Her neyse uzun sözün kısası çoğu oyuncununda yakındığı item düşmeme sıkıntısından dolayı kısa bir süre sonra oyunu bırakıyorum. Oyunda gerçekten çok sevdiğim dostlarım var onlar ile muhabbet edebilmek için oyuna arada sırada gireceğim. Bütün abi, abla, kardeşlerime sevgilerimle.
Esinti
Esinti [Ejder Asa (^)]
Ainiann

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
Sedt0762
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Bir Vedada Benden

Mesaj gönderen Sedt0762 »

xesinti yazdı:Arkadaşlar oyunu 2008 den beri oynuyorum ilk olarak Tılsım sunucusunda başladım oyuna çarımın çalınması üzerine uzun bir ara verdim ve bir süre sonra sancak sunucusunda "Yobaz" isimli karakteri açıp oyuna tekrardan başladım ve yaklaşık 1 yıldır bu sunucudayım. Şuan genellikle kullandığım karakterimin adı ise "Esinti" çok kişi tanımaz ama ne kimseye kötülük yapmışlığım vardır ne de en ufak hırsızlık vakam. Her neyse uzun sözün kısası çoğu oyuncununda yakındığı item düşmeme sıkıntısından dolayı kısa bir süre sonra oyunu bırakıyorum. Oyunda gerçekten çok sevdiğim dostlarım var onlar ile muhabbet edebilmek için oyuna arada sırada gireceğim. Bütün abi, abla, kardeşlerime sevgilerimle.
Esinti
ReeL Hayatında BaşaRıLaR.
XşifaXX

AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön