Virtual box
Virtual box
Mrb arkadaşlar ikvyi çift açmaya uğraşıyorum virtual boxdan win xp sp3'ü kurdum ama ikv'ye girmeye çalışınca direct x hatası veriyor bunu aşmanın bir yolu varmı yada çift çar açmanın başka bir yolu?
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Virtual box
Virtual Box veya Sand Box tarzı programlar;
3. parti programlardır ve Sobee firması bu tarz programların İKV'de kullanılmasını yasaklamıştır.
3. parti programları kullanmamak hem senin açından, hem de oyun açısından daha avantajlı olacaktır.
Sana tavsiyem bir internet kafede işlemini yapıp çıkman.
3. parti programlardır ve Sobee firması bu tarz programların İKV'de kullanılmasını yasaklamıştır.
3. parti programları kullanmamak hem senin açından, hem de oyun açısından daha avantajlı olacaktır.
Sana tavsiyem bir internet kafede işlemini yapıp çıkman.
aSkLePıoS yazdı:Hile oyunu kazandırsa da kaderi değiştirmez.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
evet arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu
zorsavas5 yazdı:evet arkadaşlar yardımcı olabilecek yokmu
virtual box bunlar her pcde çalışmıyor grafik kart uyuşmaşlığı oluyor wave 3d sürümünü bulman lazım.
Alış veriş için en doğru yol çift oturumdur.
Diger seceneklerde varda araştırmak her sey yazılı forumda okuyacan okuyacan bilgi sahibi olacan.
A R Z L O D O S
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
İKV çift oturuma karşı ama kasa hesaba bir şey aktarmak istediğinde bir yol sunmuyor ne yazık ki birisi ile aktarım yapman gerek arada birşey olursa yine sen suçlusun
Wmware son sürümünde Directx desteği var diye hatırlıyorum.Onu deneyebilirsin bu program yerine. Aynı işlevi görüyorlar.