Merhaba ,
Son zamanlarda benim ve diğer lonca üyelerinin adına açılan 1 seviye karakterler ile lonca içinden ve dışından para, meteryal ve item gibi istedklerde bulunup hırsızlık girişimleri olmuştur. Bu şahıs ve kişilere itimat etmeyiniz.
Tüm kuklacı sunucusuna ve lonca üyelerine duyrulur.
EffairGenclik Yasin KOCAMANCA.
Life And Death Duyuru
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Life And Death Duyuru
yapan kişi profesyonel biri bizim loncadan 3 kişinin charını soydular,sildier,çaldılar,,vs.
lonca olarak bölgeye girenleri hedef seçiyor.dikkat etmenizi tavsiye ederim..iyi oyunlar
lonca olarak bölgeye girenleri hedef seçiyor.dikkat etmenizi tavsiye ederim..iyi oyunlar
<<<<<<<Cihan ı Hükümran>>>>>>>
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
IIxXPiYaNiStxXII IxXPiYaNiStxI ThePiyanist
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Yapanın bir kişi olduğunu sanmıyorum teşkilat bunlar bence ve her türlü bilgiyi bilmekteler.Hatta ve hatta sırf bunu yapmak için kurulmuş bir lonca bile olabileceğini düşünmüyor değilim.goddied yazdı:yapan kişi profesyonel biri bizim loncadan 3 kişinin charını soydular,sildier,çaldılar,,vs.
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnsanlarda bunu düşünücek akıl yok egecimTRoyxpunisher yazdı:Yapanın bir kişi olduğunu sanmıyorum teşkilat bunlar bence ve her türlü bilgiyi bilmekteler.Hatta ve hatta sırf bunu yapmak için kurulmuş bir lonca bile olabileceğini düşünmüyor değilim.goddied yazdı:yapan kişi profesyonel biri bizim loncadan 3 kişinin charını soydular,sildier,çaldılar,,vs.
Yapan kişi onlara aldığı nefes kadar yakın fakat onlar bunun farkında bile değiller
Bu yüzden soyulanlara acımıyorum
Keyifli Forumlar
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Rivalxmelodi yazdı:İnsanlarda bunu düşünücek akıl yok egecimTRoyxpunisher yazdı:Yapanın bir kişi olduğunu sanmıyorum teşkilat bunlar bence ve her türlü bilgiyi bilmekteler.Hatta ve hatta sırf bunu yapmak için kurulmuş bir lonca bile olabileceğini düşünmüyor değilim.goddied yazdı:yapan kişi profesyonel biri bizim loncadan 3 kişinin charını soydular,sildier,çaldılar,,vs.
Yapan kişi onlara aldığı nefes kadar yakın fakat onlar bunun farkında bile değiller
Bu yüzden soyulanlara acımıyorum
Keyifli Forumlar
zaten neredeyse tc numaralarına kadar bilmeleri normal değil. İnsanlar gözlerini açıp biraz da yakın çevresine bakmalı.Bak bana geçen yaz beklemediğim kişiler tarafından soyuldum işte
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
geçmiş olsun aynı şey bizdede yaşandı inş. hırsızı buluruz
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...