Merhabalar
Son zamanlarda farkettik ki Lonca ÇINAR üyelerine ve tanıdıklarımıza yapılan bir hırsızlık girişimi göz önünde. Tanıdıklarımızdan hatta bazen bizlerdende, Lonca ÇINAR üyelerinin "Nick"lerinin benzeri "Bir Level" karakterler açılıp şifre isteniyor.
Özellikle belirtmem gerekir ki HİÇBİR ÇINAR ÜYESİ sizlerden oyun içi şifre istemez, "Oyun içi şifre paylaşımı yapmaz." Böyle durumlarda lütfen ARKADAŞ LİSTENİZE EKLEYİN..!
Olası bir hırsızlık durumunda Lonca ÇINAR sorumlu değildir.
İyi forumlar, Bol eğlenceler dilerim.
JungenTR
Lonca ÇINAR Başkan Yardımcısı
ÇINAR Duyuru
- MagicianTR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çınar
-
- İskele Babası
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: ÇINAR Duyuru
Aslında bu başlığı ben de RoA adına açtıracaktım fakat,siz açınca bu konu altında açıklamamı yapayım istedim.Sizin de bahsettiğiniz gibi aynı olay bizim lonca elemanlarının da başında.Şöyleki;son dönemlerde RoA elemanlarının da nicklerinin benzeri ile karakterler açılıp ,oyundaki diğer kişilerden para ,maden ve en önemlisi de şifre ve kullanıcı isimleri istenmektedir.Lütfen sizler bu tür talepte bulunan kişiyi önce arkadaş listenize ekleyiniz ve kaç lw olduğuna bi bakınız.Diğer bir husus ise hiç kimseyle şifrenizi paylaşmayınız ve para,item,maden v.s. gibi paylaşımlarınızı emin olamdan yapmayınız.Zaten işin kötü tarafı da bu tür alış verişlerde (yani cardan cara yapılan aktarımlarda) hırsızlık suçu muamelesi görmediğinden ,hiç bir merciye şikayet hakkınız olmuyor ve hiç bir yaptırımda da bulunamıyorsunuz.Bu hususu dikkate almanızı ve hiç bir RoA elemanının (kendi loncam adına konuşuyorum ama diğer loncalar da öyledir eminim.)sizden şifre ve maden talep etmesi söz konusu değildir olamaz da...
Bu konuyu gündeme getiren Çınar Loncasına teşekkürlerimi sunuyor,bu konuda çok dikkatli olmanızı rica ediyorum.
Bu konuyu gündeme getiren Çınar Loncasına teşekkürlerimi sunuyor,bu konuda çok dikkatli olmanızı rica ediyorum.
Bu olay bizim 2 yıldır başımızda. Çözüm bulmamız lazım.Zaman zaman cok arkadas magdur oldu bu durumdan.Önerisi olan varsa bu konuda artık bu işe bir çare bulalım.

- MagicianTR
- İskele Babası
- Lonca: Çınar
Merhabalar
Öncelik olarak desteğiniz için teşekkürler. Herkese bunların olması üzücü bir olay, "cutting" arkadaşımızın dediği gibi bu olay hakkında bir önerisi olan varsa bu konu başlığı altında paylaşım yapabilir.
Kendi düşüncemi söylemek gerekirse böyle olaylara uzun süre bir çare bulunacağını düşünmemekteyim ve bununla birlikte birkez daha vurgulamak gerekirse "Lütfen İlk Önce Arkadaş Listenize Ekleyiniz..!"
Öncelik olarak desteğiniz için teşekkürler. Herkese bunların olması üzücü bir olay, "cutting" arkadaşımızın dediği gibi bu olay hakkında bir önerisi olan varsa bu konu başlığı altında paylaşım yapabilir.
Kendi düşüncemi söylemek gerekirse böyle olaylara uzun süre bir çare bulunacağını düşünmemekteyim ve bununla birlikte birkez daha vurgulamak gerekirse "Lütfen İlk Önce Arkadaş Listenize Ekleyiniz..!"
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Merhabalar
Hırsızlık oyunda süreki var olan birşeydi fakat son 2 3 aydır benimde ve loncamdaki kişilerin adına 1 seviye karakter açıp oyundan üyelik bilgileri(kullanıcı adı-şifre) ve para materyal istiyorlar.Oyun içerisinden şifre paylaşımı yapmayalım.
Görevim nedeniyle oyunda genellikle Agah efendi ve etrafında zaman geçiriyorum.Oyunda 49 seviye olan birçok kişiye sahte karakter açtıklarına birçok kez şahit oldum.Örneğin:JeWeL benim karakter ismim.Adamlar Jewelx diye karakter açıp eminönünde geziyorlar milletten para şifre istiyorlar.Kendi ismimi bile gördüm.Birçok arkadaşımızın emek sarfedip kazandığı herşeyi bir anda silip atıyorlar.
"cutting" arkadaşımızın dediği gibi bir çözüm bulmamız gerekiyor.
Konuyu açan MagicianTR arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Sizden ricam oyun içerisinde şifre paylaşımı yapmamanızdır.
Keyifli forumlar dilerim..
Hırsızlık oyunda süreki var olan birşeydi fakat son 2 3 aydır benimde ve loncamdaki kişilerin adına 1 seviye karakter açıp oyundan üyelik bilgileri(kullanıcı adı-şifre) ve para materyal istiyorlar.Oyun içerisinden şifre paylaşımı yapmayalım.
Görevim nedeniyle oyunda genellikle Agah efendi ve etrafında zaman geçiriyorum.Oyunda 49 seviye olan birçok kişiye sahte karakter açtıklarına birçok kez şahit oldum.Örneğin:JeWeL benim karakter ismim.Adamlar Jewelx diye karakter açıp eminönünde geziyorlar milletten para şifre istiyorlar.Kendi ismimi bile gördüm.Birçok arkadaşımızın emek sarfedip kazandığı herşeyi bir anda silip atıyorlar.
"cutting" arkadaşımızın dediği gibi bir çözüm bulmamız gerekiyor.
Konuyu açan MagicianTR arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
Sizden ricam oyun içerisinde şifre paylaşımı yapmamanızdır.
Keyifli forumlar dilerim..
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Merhabalar ,
Bu olayların sonunu getirmek için bir kaç tavsiyem var arkadaşlar
1- Loncalar üyelerini bilinçlendirmek adına bir toplantı düzenleyip oyun içi şifre paylaşımını engellemeli.Mümkünse skypeden yapılması gerektiği (veya loncanıza özel kullandığınız o tarz programlardan) .
2- Karakterinize ait olası tüm yakın karakter isimlerini bir kaç üyelik açıp kapatmak.
3- Boşa harcamak istediğiniz 20 TL'niz var ise isim değiştirip büyüklü küçüklü isim yapmak.
4- Klasik ve en basit yöntemdir.İLETİŞİME GEÇMEDEN ÖNCE ARKADAŞ LİSTENİZE EKLEYİNİZ.(Eklemek isterim ki ben kendi karakterimin sahtesini gördüğümde o şahıs karakterini 22 lvl yapmıştı
)
Konuyu gündeme getiren MagicianTR arkadaşımıza Teşekkürler
Son Olarak kendi adıma eklemek isterim ki hiç bir zaman kişisel bilgilerin talebinde bulunmam ve sadece imzamda yazan karakterler bana aittir .
Bu olayların sonunu getirmek için bir kaç tavsiyem var arkadaşlar
1- Loncalar üyelerini bilinçlendirmek adına bir toplantı düzenleyip oyun içi şifre paylaşımını engellemeli.Mümkünse skypeden yapılması gerektiği (veya loncanıza özel kullandığınız o tarz programlardan) .
2- Karakterinize ait olası tüm yakın karakter isimlerini bir kaç üyelik açıp kapatmak.
3- Boşa harcamak istediğiniz 20 TL'niz var ise isim değiştirip büyüklü küçüklü isim yapmak.
4- Klasik ve en basit yöntemdir.İLETİŞİME GEÇMEDEN ÖNCE ARKADAŞ LİSTENİZE EKLEYİNİZ.(Eklemek isterim ki ben kendi karakterimin sahtesini gördüğümde o şahıs karakterini 22 lvl yapmıştı
Konuyu gündeme getiren MagicianTR arkadaşımıza Teşekkürler
Son Olarak kendi adıma eklemek isterim ki hiç bir zaman kişisel bilgilerin talebinde bulunmam ve sadece imzamda yazan karakterler bana aittir .
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
Bu durum tüm kuklacı sunucusu için geçerli sanırım The Lodos Of Ottoman loncası üyelerine de benim veya başka bir arkadaşın çakma 1 level karakteri açılarak şifre istenmektedir. hatta bu işi o kadar profosyenel yapıyorlarki herkesin ismini ezberlemişler herkesi tanıyorlar.MagicianTR yazdı:Merhabalar
Son zamanlarda farkettik ki Lonca ÇINAR üyelerine ve tanıdıklarımıza yapılan bir hırsızlık girişimi göz önünde. Tanıdıklarımızdan hatta bazen bizlerdende, Lonca ÇINAR üyelerinin "Nick"lerinin benzeri "Bir Level" karakterler açılıp şifre isteniyor.
Özellikle belirtmem gerekir ki HİÇBİR ÇINAR ÜYESİ sizlerden oyun içi şifre istemez, "Oyun içi şifre paylaşımı yapmaz." Böyle durumlarda lütfen ARKADAŞ LİSTENİZE EKLEYİN..!
Olası bir hırsızlık durumunda Lonca ÇINAR sorumlu değildir.
İyi forumlar, Bol eğlenceler dilerim.
JungenTR
Lonca ÇINAR Başkan Yardımcısı
Uyarımız tüm Kuklacı sunucusuna; Lütfen şifre isteyen kişiyi şikayet edin, Kimse ile şifrenizi paylaşmayın zorunlu olarak vermek durumundaysanız telefon Skype vs... iletişim araçları kullanmadan kimseye şifre vermeyin.
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
- YusuFBaylaN
- İskele Babası
- Lonca: E Ko L
Konu Baya Baya CİDDİ leşmiş Bu yüzden Savaşçımın Üstü FULL yok oldu Dediğiniz gibi herkesin İsmini biliyorlar o kadar profesyonel olmuşlar Ki emek Hırsızları Dikkat ediniz...
ZeTHRI >>Kıyamet asa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<