>İKV AYIBI<

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IesintiI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

>İKV AYIBI<

Mesaj gönderen IesintiI »

evet arkadaslar salı günü baslayan laq ve sonrasında gelişen olaylar... laq girdi oyun kapandı düştük ve yine oyuna girdik hersey yolundaydı taki xenotimlerimin yok oldugunu görünceye de neyse dedim destege pm atar geri alırım adamlar kusura bakmayın olur böyle şeyler diyor en sondada üzgünüz böle oldugu icin aga hem siz bu sorunu yaratıyonuz hem benim 25 günde zar zor kastıgım 100 m para verdigim xenotimler yok oluyo hemde kendinizi haklemeye calısıyonuz bu adaletmi..benim destege gönderdigim ileti....merhaba oyun aksam ne olduysa aksam 8 xenotim almıstım oyun kapanıp acıldı xenotimler yok oldu ayıptır be destegin bana yolladıgı ileti=
Merhaba,

Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında önceden tespit edilemeyen bazı sorunlar nedeni ile geçici kapanma durumları olabilmektedir. Bu tarz durumlarda sunucunun, oyun içinde ki oyuncuların bilgilerini kayıt etmesi için eklenmiş bir sistem bulunmaktadır. Son yaşanan olayda bu sistem kimi oyuncuları kayıt etmemiştir. Nedenleri şu an araştırılmaktadır. Tavsiyemiz önemli alış veriş yahut görevlerden sonra oyundan çıkış yaparak (alt+f4 ile değil, önce ESC sonra çıkış seçenekleri ile çıkılmalıdır.) bu tarz istenmeyen durumlardan korunabilirsiniz. Bu tarz teknik hatalardan dolayı oluşan zararları maalesef telafi edemiyoruz. Aynı sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler hazırlanmış ve yayına alınmıştır.

Yaşadığınız sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir, iyi eğlenceler dileriz.

işte bu oyun bu kadar hain okadar akce yüklüyoz plus yüklüyoz hic bikere sorun cıktıgını görmediq bikerede yanlıslıkla 10 akce bize fazladan gelmedi ayıptır
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön