Sunucu durumu

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Sunucu durumu

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Mrb arkadaşlar oyuna geri döndüm ama tam olarak kendime bir sunucu bulamadım eski oynadığım sunucularda pek iyi vakit geçiremedim acaba şuanda beyaz köşkün durumu nasıl yani bölgere girmek için ne kadar büyü hasarı lazım çevre nasıl insan varmı yoksa onlara benziyen varlılarmı var :D piyasa nasıl , şuan aklıma bunlar geliyor bunlara cevap yazablirseniz sevinrim beraber oynamak istiyen bir arkadaş olursa burdan bana mesaj bırakması yeterli ;)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: Sunucu durumu

Mesaj gönderen Bloodmage »

zorsavas5 yazdı:Mrb arkadaşlar oyuna geri döndüm ama tam olarak kendime bir sunucu bulamadım eski oynadığım sunucularda pek iyi vakit geçiremedim acaba şuanda beyaz köşkün durumu nasıl yani bölgere girmek için ne kadar büyü hasarı lazım çevre nasıl insan varmı yoksa onlara benziyen varlılarmı var :D piyasa nasıl , şuan aklıma bunlar geliyor bunlara cevap yazablirseniz sevinrim beraber oynamak istiyen bir arkadaş olursa burdan bana mesaj bırakması yeterli ;)
Vallahi gaffara +2000 alıyorlar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

diğer sorularımada cevap verebilecek varmı
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Tavsiye etmem. Her taraf grup bölgesine girebilmek için eğilip bükülen insanlarla dolu. Piyasası diğer sunucular gibi olsa da insanlarının çoğunun ticaret anlayışı "teklif" ve "kolay gelsin" demekten ibaret.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı

“Genel Sohbet” sayfasına dön