Topkapidaki mor itemler hk.
Topkapidaki mor itemler hk.
Merhaba arkadaslar ben savascima topkapida satilan 50m degerindeki mor farabi solucan pant aldim fakat tas pant dustugu icin takmiyorum ben bu panti npclere satabilirmiyim eger satarsam yaklasik 17m para geri alabilirmiyim 3de 1 i olarak cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Topkapidaki mor itemler hk.
Ben Mor efsunlardan herhangibirini almadığım için pek bilgi sahibi değilim ancak çantanda bahsettiğin pantolonun üstüne geldiğinde "50.000.000" değerinde olduğu yazıyor ise bunu NPC lere sattığında bir miktar para (Pluslı isen 3 te 1 i, Değil isen 5 te 1 i) kazanabilirsin diye düşünüyorum.Yinede emin olmak için Desteğe sormanı öneririm.canocaner yazdı:Merhaba arkadaslar ben savascima topkapida satilan 50m degerindeki mor farabi solucan pant aldim fakat tas pant dustugu icin takmiyorum ben bu panti npclere satabilirmiyim eger satarsam yaklasik 17m para geri alabilirmiyim 3de 1 i olarak cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
CHIVALROUS
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Esyanin fiyat kismindaki miktarin 3 de 1 i kadar bir para alirsin . Yalniz satarkenki fiyat baz alinir . Satarken 50 milyon mu degil mi kontrol et derim 
Fiyat olarak ustune geldigimde 50m yaziyo daha once benim durumumda olmus biri yokmu hadi 50m i gectim bu panti alan bi tek benmiyim .d
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Hic kimse almamis ama 17 milyon civari bir fiyattan satabilecegini dusunuyorum .
Bende oyle umut ediyorum satinca buraya yazarim (satilabiliosa)
- xKaFamBeauTifuLx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
sen bana vereydin o 50m i ben sana gece gündüz cent atardım ya 

Yer Yetmiyor
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Çantadaki fiyat 50 m ise pluslusan 3/1 ni alırsın.
Bazı receteler örmnek ecel latif satışı 1 m dir ama cantaya alınca 10 oluyor o yüzden çamtadada aynı sekilde 50 m ise 17 m geri alırsın.
Örnek 25 m lk tılsımları geri satınca 3/1 ni geri alabliyorsun.
Bazı receteler örmnek ecel latif satışı 1 m dir ama cantaya alınca 10 oluyor o yüzden çamtadada aynı sekilde 50 m ise 17 m geri alırsın.
Örnek 25 m lk tılsımları geri satınca 3/1 ni geri alabliyorsun.
A R Z L O D O S
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Ben ceket almıştım fiyat 50 m idi satıştanda 3 te 1 i para iadesi aldım
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.