6 Büyücü X kesımı ( Gerçek mi bu ? )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

6 Büyücü X kesımı ( Gerçek mi bu ? )

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

[youtube]http://youtu.be/Unxlvp5MkAE[/youtube]

böyle bır vıdeo gördüm acaba gerçekmi ? bu kadar kısa sürmesı ve bu hasarlar bıraz yüksek değil mi ?
Hades adlı çarım çalınmıstır.
Kullanıcı avatarı
Epiloque
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: 6 Büyücü X kesımı ( Gerçek mi bu ? )

Mesaj gönderen Epiloque »

Yok photoshop ;)

Tılsımlar sayesinde çemberlitaş artık çocuk oyuncağı denebilir düzeye geldi.

Mesela bugün ankalı bir arkadaşımızı alıp 3 full fizikle gaffarı 1 saate bitirdik.
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!

ultrAslan
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Allah aşkına resim olsa neysede adam videoya almış buna bile inanmıyorsanız daha ne diyeyim.Arkadaşın dediği gibi tılsımlar sayesinde kolay kesim oluyor
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Allah aşkına resim olsa neysede adam videoya almış buna bile inanmıyorsanız daha ne diyeyim.Arkadaşın dediği gibi tılsımlar sayesinde artık kolay kesim oluyor
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Fiziksel hasar kritik hasar verdikten sonra bir sonraki büyü daha fazla hasar veriyor.GBMX de bir kere zırhı delindikten sonra ki 6 büyücü sürekli kritik attığı görülüyor bu kadar kısa sürede bu derece hasarlar alması gayet normal
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

Peki ya yol savaşçısı ?
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
ILGAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ILGAR »

carizmatixx yazdı:Peki ya yol savaşçısı ?

büyüler Savunma artırıcı iksir içip büyübozma tılsımlarını takıp büyü bozma puanlarını da 15 yaptıysa yolsavaşçısıda kesilebilir. ayrıca 2li gruplar halinde uzak mesafede dururlarsa yol savaşçısı her nekadar yakın dövüşçü olmasada yürümek zorunda kalacaktır buda hasar almalarını geciktirir. mermi durumunda da 2 kişiden 1 tanesi illaki kutup açar diğer 4 kişinin kutup açmasına ihtiyaç olmaz ve topluca kons yaparlarsa GBM X den daha hızlıda kesilebilir diye tahmin ediyorum. tabi bu kesimin yapılabilmesi için en azından full e yakın büyüler olmalı. Şunuda eklemek lazım. 6 büyüde sadece fiziksel olursa daha iyi olacaktır. buz veya elektrik için harcanacak puanlar BB ve med 15 için verilirse med 15 ile gelen kritik artışı da kullanılabilir.
Monera[49]
KeyLimePie[49]
Çınar [49]
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

ILGAR yazdı:

büyüler Savunma artırıcı iksir içip büyübozma tılsımlarını takıp büyü bozma puanlarını da 15 yaptıysa yolsavaşçısıda kesilebilir. ayrıca 2li gruplar halinde uzak mesafede dururlarsa yol savaşçısı her nekadar yakın dövüşçü olmasada yürümek zorunda kalacaktır buda hasar almalarını geciktirir. mermi durumunda da 2 kişiden 1 tanesi illaki kutup açar diğer 4 kişinin kutup açmasına ihtiyaç olmaz ve topluca kons yaparlarsa GBM X den daha hızlıda kesilebilir diye tahmin ediyorum. tabi bu kesimin yapılabilmesi için en azından full e yakın büyüler olmalı. Şunuda eklemek lazım. 6 büyüde sadece fiziksel olursa daha iyi olacaktır. buz veya elektrik için harcanacak puanlar BB ve med 15 için verilirse med 15 ile gelen kritik artışı da kullanılabilir.
Can basması filan yani sıkıntılı iş kısa olucagını sanmıyorum.
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
FurkanMert
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FurkanMert »

Fotoşok bu ya :)

TUGİİ - Turgay Bayramın fotoşokları :D
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

carizmatixx yazdı:
ILGAR yazdı:

Can basması filan yani sıkıntılı iş kısa olucagını sanmıyorum.
6 büyücünüün fiziksel tılsımlarıyla ne hasarlar verebilecegini ogrenememişsiniz daha...50 Cana kadar 1 fizik atıp kutupluyorlar sonra az bekliyorlar mermi atınca konslayıp bitiriyiorlar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön