Bu oyunda adaletten bahsedilir ya hani şans sisteminden isyanlarda bulunulur.Tamam belki o elinizde değildir siz oraya belli bir ihtimal koyarsınız item maden gibi şeyler oyunculara o ihtimale göre düşer.Bu kabul edilebilir.
Fakat sizin ceza politikanız o kadar saçma ki orada bile adaletten söz etmek mümkün değil.
Adam ana bacı küfrediyor susturulma almıyor ben it diyorum 1 dk sonra susturulma cezası alıyorum.
Adam ana bacı küfrediyor oyundan çıkıyor şikayet edilmiyor tamam fotosunu çektik gönderdik 1 gündür bir cevap gelmedi adam hala oyunda ve gayet de konuşmaya devam ediyor.
Şimdi bu adam bugün yarın ceza alacak ben zaten kendi ceza aldığımı da bir şey demiyorum.Ama adalet nerede ?
Ben it dediğim için 3 gün susturulma alacağım adam ana bacı küfredecek o da 3 gün susturulma alacak.Bu mu sizin adalet anlayışınız.
Yahu şu oyunda hiç bir şey de adalet yok bari şu ceza konusuna adalet getirin.
3 gün susturulma nedir ya şaka gibi.Bu ceza katlanarak artıyor biliyorum.
Bir kere en düşük ceza 7 gün susturulma olmalı.Bundan sonra ki 2 hafta daha sonra 1 ay sonra da sınırsız banlanma olmalı.
Çok mu basit geliyor yahu size ana bacı küfür ki 3 gün susturma veriyorsunuz.
Hiç bir oyunda bu kadar yumuşak bir yönetim yok.
Acımayın yahu katı sert olun cezalar ne içindir düzeni sağlamak içindir.Cezalar caydırıcı olmazsa nasıl düzeni sağlayacaksınız.
Atın banı oyun pisliklerden arınsın.
Bu kadar da gamsız duyarsız olmayın.
Ceza
Re: Ceza
Selam Refresh,
Aktif ceza sistemimizde, cezaların sırasıyla katlanarak arttığı bir düzen vardır ve aynı kişinin daha önceki cezalarına müteakiben, bundan sonraki alacağı cezalara da (ceza sırasına göre) arttırma yapılır. Şöyle ki, ceza sırası; 3-3-5-5-7-7-7-7-7-14-14-14-30-30... susturma şeklinde gider ve bu şekilde cezaları artarak, İKV oyun evrenini aşırı derecede rahatsız eden kullanıcılara öncelikle 7'den 30' güne kadar ban, sonrasında da süresiz uzaklaştırma cezası verilir.
Bahsettiğiniz oyuncu, ilk cezasını almış olabildiği için ceza sırasına göre 3 günlük susturma almış olabilir. Ceza sırası her oyuncu için aynıdır. Sarf ettiğiniz 1 kelimeden dolayı susturma cezası aldığınızı belirtmişsiniz. Gelin siz bu itirazınızı destek formu ile "Ceza İtiraz/Bilgilendirme" üzerinden bizlere bildirin, biz gereken incelemeleri yapıp moderasyonun sonucuna göre tarafınıza, cezanızın doğru ya da yanlış verildiğini bildirelim. Keza forumlarımız üzerinden bu tür itirazlarınız dikkate alınmamaktadır ve doğru destek için, doğru birim ile irtibat halinde olmalısınız.
Vakit kaybetmeden ilgili birime başvuru yapınız. Konunuz kilitlenmiştir.
Anlayış göstereceğinizi umaraktan, teşekkür ederim.
Aktif ceza sistemimizde, cezaların sırasıyla katlanarak arttığı bir düzen vardır ve aynı kişinin daha önceki cezalarına müteakiben, bundan sonraki alacağı cezalara da (ceza sırasına göre) arttırma yapılır. Şöyle ki, ceza sırası; 3-3-5-5-7-7-7-7-7-14-14-14-30-30... susturma şeklinde gider ve bu şekilde cezaları artarak, İKV oyun evrenini aşırı derecede rahatsız eden kullanıcılara öncelikle 7'den 30' güne kadar ban, sonrasında da süresiz uzaklaştırma cezası verilir.
Bahsettiğiniz oyuncu, ilk cezasını almış olabildiği için ceza sırasına göre 3 günlük susturma almış olabilir. Ceza sırası her oyuncu için aynıdır. Sarf ettiğiniz 1 kelimeden dolayı susturma cezası aldığınızı belirtmişsiniz. Gelin siz bu itirazınızı destek formu ile "Ceza İtiraz/Bilgilendirme" üzerinden bizlere bildirin, biz gereken incelemeleri yapıp moderasyonun sonucuna göre tarafınıza, cezanızın doğru ya da yanlış verildiğini bildirelim. Keza forumlarımız üzerinden bu tür itirazlarınız dikkate alınmamaktadır ve doğru destek için, doğru birim ile irtibat halinde olmalısınız.
Vakit kaybetmeden ilgili birime başvuru yapınız. Konunuz kilitlenmiştir.
Anlayış göstereceğinizi umaraktan, teşekkür ederim.