Yav arkadaş anlamış değilim artık ne bekliyor yönetim çanta ve kasa büyültme olayı için
zaten millet çantadan sıkıntı cekıyordu bide tılsım çıkardılar onlarda buraya koyuluyor çanta iyice küçüldü simdi kalan yere bakın hiç bi ganimet alamıyorum elek fizik oldugum için mecburen bunlarda çantamda olması lazım 10 tane item war hepsini herdefasında kasaya koyup cıkaramam ya ? mecburmuyuz biz kasaya koy geri al yapmaya az büyütün şu çantaları ilk yer zaten tılsıma gidiyor olmazsa olmaz bilgiler meteorit tılsımı falan ilk 4 sıra böyle işgal 2. sıra madalyasıydı maraton göz ayak ve iksirler e son 2 sıra zaten elektrik yada fiziksel set e bize kalıyor 1 sıra ne yapsın oyuncu ganimet almasın mı ?
Desteğe mesaj atınca diyorlar oyuncuların isteklerine göre oyunu şekillendiriyoruz e bu oyuncular bunu kaç yıldır istiyor hani nerde oyuncu isteğine göre şekillendirme .q
İKV Destek Ekibi olarak defalarca belirtmemize rağmen, tekrar belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.
Forum üzerinden öneri yapmak yerine, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx sayfasında Bildirim Tipi'ni Öneri seçerek önerilerinizi ve fikirlerinizi Destek Ekibimizle paylaşmanız daha yararlı olacaktır.
Çanta ve/veya kasa genişletme gibi bir olay olsa bence dükkanda akçe karşılığı satılır diye düşünüyorum.Ama çok pahalı olmadığı sürece böyle bir ürünü çok kişinin alacağı kanaatindeyim...
en azından kasadaki itemler direk işportaya çantaya koymadan satılabilse iyi olur önce düşenleri kasaya koy sonra işportanın yanına git kasadan al çantaya koy çok uzun sürüyor buna bi çözüm artık şart oldu herkesin ortak görüşürde bu zaten
xKaFamBeauTifuLx yazdı:Yav arkadaş anlamış değilim artık ne bekliyor yönetim çanta ve kasa büyültme olayı için
zaten millet çantadan sıkıntı cekıyordu bide tılsım çıkardılar onlarda buraya koyuluyor çanta iyice küçüldü simdi kalan yere bakın hiç bi ganimet alamıyorum elek fizik oldugum için mecburen bunlarda çantamda olması lazım 10 tane item war hepsini herdefasında kasaya koyup cıkaramam ya ? mecburmuyuz biz kasaya koy geri al yapmaya az büyütün şu çantaları ilk yer zaten tılsıma gidiyor olmazsa olmaz bilgiler meteorit tılsımı falan ilk 4 sıra böyle işgal 2. sıra madalyasıydı maraton göz ayak ve iksirler e son 2 sıra zaten elektrik yada fiziksel set e bize kalıyor 1 sıra ne yapsın oyuncu ganimet almasın mı ?
Desteğe mesaj atınca diyorlar oyuncuların isteklerine göre oyunu şekillendiriyoruz e bu oyuncular bunu kaç yıldır istiyor hani nerde oyuncu isteğine göre şekillendirme .q
Arkadaşım Bu oyun için fontu nasıl değiştirebiliyoruz ? yada kendin mi yaptın
bloodthirsty yazdı:en azından kasadaki itemler direk işportaya çantaya koymadan satılabilse iyi olur önce düşenleri kasaya koy sonra işportanın yanına git kasadan al çantaya koy çok uzun sürüyor buna bi çözüm artık şart oldu herkesin ortak görüşürde bu zaten
Bu konuda bir tahminim var. Zamaninda yeraltı bölgesi geldiğinde merana gidenler (ki o zamanlar kasa erişimi yoktu) sikayet ediyorlardı. Meranada banka koyulsun yada işporta koyulsun diye. Ama zaten o haliyle bile kalabalık olan bölgede bide işporta ve kasa sinirlamasi olmasaydı belli kişiler disinda kimse o bölgelerde para kasamazdı. Kasada yer bulamayan arkadaslarin kasalarini gerçekten merak ediyorum. Benim sorun yasadigim tek karakterim sifacim. sebebide tüm maden sarraf ve lokmanlari yani kisaca madenleri sifacimda toplamam. Saflariyla birlikte. Savascim ve büyücümde 1 er sayfa bos. Tilsimlar iksirler ve itemlere rağmen.
Ha siz ÇT den düsen tüm itemleri 5 tanede olsa kasanizda tutarsaniz ve mesela biçak eldiven varken mor yücelen eldiveni hatira olarak kasanizda saklarsaniz bu kasanin küçük olduğunu değil sizin kasanizi yanlis kullandiginizi gösterir.
Çanta konusuna gelirsek en azindan tilsimlar için bir ek gelse güzel olurdu diye düşünüyorum bende. iyi oyunlar.