M İ R Loncası Mersin Buluşması

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HardTeam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

M İ R Loncası Mersin Buluşması

Mesaj gönderen HardTeam »

İyi Seyirler

[youtube]http://youtu.be/hEziDeZ0Gxk[/youtube]
BİZ KİM MİYİZ ?
[youtube]http://youtu.be/p2DithIFsEE[/youtube]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: M İ R Loncası Mersin Buluşması

Mesaj gönderen cutting »

Her açıdan güzel bir etkinlikti ve heryıl farklı bir bölgede devam edecek.Bu arkadaşlığı, dostluğu bize kazandıran İKV ye sonsuz teşekkürler.

cutting (yücel)
Resim
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen batuhannnn »

A Ş K BAZILARI İÇİN 3 HARFLİDİR M İ R
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
HardTeam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HardTeam »

Güncel
Resim
Resim
Resim
Resim
Convict
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Convict »

Vay be hakan abim pierlotilere kadar gelmiş bizi göremeden gitmiş çok üzüldüm abi ama güzel resimler inşallah bidahaki gelişine buluşucaz :)
İşbendeee

Ben insanın diğer yüzünü görünce ilkini hatırlamam ...
antiGM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen antiGM »

Videolar gerçekten güzel. Fakat bir ayrıntı dikkatimi çekti kapasitesi 100 kişilik olan bir loncada sadece 10 kişinin birlikteliği ile oluşmuş diğer M İ R üyelerininde bir arada olarak bir video oluşturması daha dikkat çekici olabilirdi diye düşünüyorum. ;)

DüŞLeRSaHNeSi
xBoMBaCıMüLaYiMx
NeveRBacKDowN
hayat0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: yok

Mesaj gönderen hayat0 »

foruma konu atmayı beceren MİRler yorumada açık olmayı becerin.ilk öncelikle o buluşmanın ismi mir mersin buluşması yerine MİR sarhoş buluşması olacaktı ayık adam yok içlerinde :D :D ayrıca her sakallıyı dede sanmayın iş birlikçilerin eli öpülmez ama insan dengi olunca ne yapsın elde öper ayakta :D ayrıca bir yukarda ki yorumda 100 kişilik loncada 10 kişi var fotoda gerisi nie yok diyor çünklü gerisi fos :D 10 kişilik lonca onlar çapulcular bir snraki buluşmaları nerede acep amac rezil etmek zaten glnç halnz var mrk etmyn ama ftoda dedeniz yk ndn acp :D yok agr adm o ofS :D tpni görpte mlleti igrndrmk istmemiş :D neyse hep byle brlk oln bni tnmasınz emn oln oynu brktm svmdm dnk gldi yazdım oSF :D
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

antiGM yazdı:Videolar gerçekten güzel. Fakat bir ayrıntı dikkatimi çekti kapasitesi 100 kişilik olan bir loncada sadece 10 kişinin birlikteliği ile oluşmuş diğer M İ R üyelerininde bir arada olarak bir video oluşturması daha dikkat çekici olabilirdi diye düşünüyorum. ;)

DüŞLeRSaHNeSi
xBoMBaCıMüLaYiMx
NeveRBacKDowN
Kardeşim kapasite 100 de herkesin enaz 3 charının loncada oldugunu düşünürsen yaklasık 30 kişiyiz.15 kişi filan vardı zaten o buluşmada.Sanal bir ortamda tanısıp da böylesi bir etkinlik düzenlemek ve yarıyarıya katılım saglamak başarıdır bence.O tarz videolarda yapabiliriz şimdilik bu:)
Resim
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

hayat0 yazdı:foruma konu atmayı beceren MİRler yorumada açık olmayı becerin.ilk öncelikle o buluşmanın ismi mir mersin buluşması yerine MİR sarhoş buluşması olacaktı ayık adam yok içlerinde :D :D ayrıca her sakallıyı dede sanmayın iş birlikçilerin eli öpülmez ama insan dengi olunca ne yapsın elde öper ayakta :D ayrıca bir yukarda ki yorumda 100 kişilik loncada 10 kişi var fotoda gerisi nie yok diyor çünklü gerisi fos :D 10 kişilik lonca onlar çapulcular bir snraki buluşmaları nerede acep amac rezil etmek zaten glnç halnz var mrk etmyn ama ftoda dedeniz yk ndn acp :D yok agr adm o ofS :D tpni görpte mlleti igrndrmk istmemiş :D neyse hep byle brlk oln bni tnmasınz emn oln oynu brktm svmdm dnk gldi yazdım oSF :D
Şimdi ben sana ne yazayım ki.Yazının hiçbir tutar yanı yokki.Konumuza neden ismini gizleyerek müdahil oldugunuda anlamıs degilim.Sadece sunu belirteyim.Dede dedigimiz kişiyle reelde sürekli görüşüyorum.Saygıyı sonuna kadar hakeden bir abim.İş birlikçi diyerek neyi kastettiğini de anlamış degilim.Neyi çekemediğini de !
Resim
hayat0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: yok

Mesaj gönderen hayat0 »

şimdi öncelikle dediğim gibi iş eglenmek rezil etmek olsa amacım çoktan yaprdm geçmişe dair çok açıgı olanlar var seni tanmyrum dersen yazının 1 okunuşta veya bakışta turarlı olup olmadıgını sanmyrum o bir eleştri o yazya turar yok diyorsun verdgn cevap basit klmış bile :D ismimi gizlemiyrum tanımyrsun blmyrsun söylesemde tanmıyacaksn tansnda söylemiş olsam bile birşey yapıcagından değil eklemiş olym işin görülmeyen taraflarıda var hani sen gördüğün tarafınla yanındasın bense göremedgn tafnla yazyrum bunları çeklmycek 1 tarafınzı söylrmsnz :D bu yazı digerinden biraz farklı nie biliyor musun karşıda ki insanı ciddiye almıyorum alınca gerçekçi yazıyorum oda canı acıtıyor gerçekler acıdır acıtır emin ol gülümseyimde rengin solmasın :D bu arada yalanın 1i 1000 para bu zamanda yaptıgını bile söylemeyecek kadar korkaklar var :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön