6 ŞİFA.... kenan ... D

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ser Se Ri

6 ŞİFA.... kenan ... D

Mesaj gönderen XxByALeMxX »

Resim
DÜşüneni böle kestik İKSİR KULLANMADAN XDDDDDDDDDD
Resim
motorin cok kolay kestik... 2 dk mızı almadı....
Resim
Kenanıda 5 şfia kestik ... arkadaş Motorinden sorna cıkma zorudna kaldı....
Resim

herkeze iyi oyunlar....
Resim
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası

Re: 6 ŞİFA.... kenan ... D

Resim

al buda KENAN 6 büyü ........ atmaya gerek duymadım... 13 dk sürmedi ekstik kenanı :......
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

düzeltme gereği duydum arkadaş demişin öncelikle ordaki kimsenin arkadaşı değilim çıkmak zorunda kaldı demişin benden habersız carımın sıfresını bılen bır tanıdıgım sızle gbye gırmıs bende carıma gırıp sızle gırdıgını gorunce guruptan ben loncam dısında gbye gırmedıgımı solemıstım sıze kolay gelsın dıyıp cıktım
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası

aken yazdı:düzeltme gereği duydum arkadaş demişin öncelikle ordaki kimsenin arkadaşı değilim çıkmak zorunda kaldı demişin benden habersız carımın sıfresını bılen bır tanıdıgım sızle gbye gırmıs bende carıma gırıp sızle gırdıgını gorunce guruptan ben loncam dısında gbye gırmedıgımı solemıstım sıze kolay gelsın dıyıp cıktım
BY COK BİLMİŞ.... buraya kadar taşımasan şu konuşmalarını güzel olçaktı neyse ben oyunu bıraktım zaten sen ve senin gibiler dewam etsin oyun oynamaya Ben ve benim gibiler .... DIŞARDA HAYAT BİZİ bekliyo ..... SİZDE KARI GİBİ PC BAŞIDNA 52356346347547856 SAAT OYUN oynayın BEBEGİM..... EYw ... KATİLXSERSERİ oyunu BIRAKTI..... SAYGILAR........

YOK GBYE GİRMİYOMUŞTA YOK ŞURMUŞTA SENİN GB NE DE HS NEDE KRALINADA MADAFAKA DDDDDDDDDDDD..

BENİM SÖZLERİMİ HARBİDİR.... bakmayan TİPSİZDİR... Okumayan HADSİZDİR.. BUNU YAZAN KORKUT ZENGİNDİR...
BARELLADA KENDİNİ BEGENMİŞ GIÇI KIRIK BİRİDİR DDDDDDDD ALTI ÜSTÜ oyun yha D ne zannediyon kendini BELEDİYE...
oyunun birincisi olsan kralı olsan ne yzar PCNİN RESET TUŞUNUN ÜSTÜNDEKİ TUŞA BASTINMI bitiyor.... Sanki oyun bunalra PARA VERİYO ALTINI ÇİZEREK SÖLÜYORUM (arkadaşlar bu bir oyun takmayın kendinizi sorna havalrda uçuyorsunuz dikkat benim pisikolojim bozuldu.... sizinde bozulmasın bu BABA TAFSİYESİ ..... günde en fazla 2 - 3 saat yeter ben artık hiç girmiyorum ......
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

XxByALeMxX yazdı:
aken yazdı:düzeltme gereği duydum arkadaş demişin öncelikle ordaki kimsenin arkadaşı değilim çıkmak zorunda kaldı demişin benden habersız carımın sıfresını bılen bır tanıdıgım sızle gbye gırmıs bende carıma gırıp sızle gırdıgını gorunce guruptan ben loncam dısında gbye gırmedıgımı solemıstım sıze kolay gelsın dıyıp cıktım
BY COK BİLMİŞ.... buraya kadar taşımasan şu konuşmalarını güzel olçaktı neyse ben oyunu bıraktım zaten sen ve senin gibiler dewam etsin oyun oynamaya Ben ve benim gibiler .... DIŞARDA HAYAT BİZİ bekliyo ..... SİZDE KARI GİBİ PC BAŞIDNA 52356346347547856 SAAT OYUN oynayın BEBEGİM..... EYw ... KATİLXSERSERİ oyunu BIRAKTI..... SAYGILAR........

YOK GBYE GİRMİYOMUŞTA YOK ŞURMUŞTA SENİN GB NE DE HS NEDE KRALINADA MADAFAKA DDDDDDDDDDDD..

BENİM SÖZLERİMİ HARBİDİR.... bakmayan TİPSİZDİR... Okumayan HADSİZDİR.. BUNU YAZAN KORKUT ZENGİNDİR...
BARELLADA KENDİNİ BEGENMİŞ GIÇI KIRIK BİRİDİR DDDDDDDD ALTI ÜSTÜ oyun yha D ne zannediyon kendini BELEDİYE...
oyunun birincisi olsan kralı olsan ne yzar PCNİN RESET TUŞUNUN ÜSTÜNDEKİ TUŞA BASTINMI bitiyor.... Sanki oyun bunalra PARA VERİYO ALTINI ÇİZEREK SÖLÜYORUM (arkadaşlar bu bir oyun takmayın kendinizi sorna havalrda uçuyorsunuz dikkat benim pisikolojim bozuldu.... sizinde bozulmasın bu BABA TAFSİYESİ ..... günde en fazla 2 - 3 saat yeter ben artık hiç girmiyorum ......
benim sözlerim harbi demişsin ama benim buraya cevap yazma nedenim arkadaş çıkmak zorunda kaldı demişin bizde söz birdir ne diyceğimizden çekiniriz nede kıvırtırız birde kafiyeli yazma çabasına girme zamanında bir tavuk döner vardı sunucuda bilen bilir senide o mecralarda görelimde eğlenelim biraz :)
senin zamanında dediğin gibi yapamıyoruz biz birşey dedikmi arkasında duruyoruz lafımızıda unuturuz gider diyemiyoruz onlar senin meşrebine uyan hareketler :)
dışarda hayat bir seni beklemiyor hayata yeni atılmışsın belli sana bi abi tavsiyesi yiyemiyceğin muzu soyma birde tükürdüğünü yalama ;)

dip not ="yha" kezbanların kullandığı bir terim erkekte gitmiyor tavsiye etmem
kim demiş diyorsanda buyur 2 sayfa yazı al oku http://beta.eksisozluk.com/yha--1743233?p=1
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bykomando »

Biraz sıkıntı var bu elemanda.. :)
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

ha bıde sımdı konu falan kapatılır ben tükürdüğümü yalalmam dediğimin araksında falan dururm lafımı unutmam gibi saçmalarsın ben şu resmide atayım

Resim
benimde böle kötü bir huyum var oyundan resim alıp saklamak gibi iftira atan midesiz çok oluyor sonra :)
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası

aken yazdı:
XxByALeMxX yazdı:

benim sözlerim harbi demişsin ama benim buraya cevap yazma nedenim arkadaş çıkmak zorunda kaldı demişin bizde söz birdir ne diyceğimizden çekiniriz nede kıvırtırız birde kafiyeli yazma çabasına girme zamanında bir tavuk döner vardı sunucuda bilen bilir senide o mecralarda görelimde eğlenelim biraz :)
senin zamanında dediğin gibi yapamıyoruz biz birşey dedikmi arkasında duruyoruz lafımızıda unuturuz gider diyemiyoruz onlar senin meşrebine uyan hareketler :)
dışarda hayat bir seni beklemiyor hayata yeni atılmışsın belli sana bi abi tavsiyesi yiyemiyceğin muzu soyma birde tükürdüğünü yalama ;)

dip not ="yha" kezbanların kullandığı bir terim erkekte gitmiyor tavsiye etmem
kim demiş diyorsanda buyur 2 sayfa yazı al oku http://beta.eksisozluk.com/yha--1743233?p=1

NE SENİN TAFSİYEN NEDE BİŞE SANAMI KALMIŞ BEN YHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DİYORSAM SEN KİMSİN ( DİLLO )
NE ABİSİ LN ?= SANA ABİ TAFSİYESİ BENİ BÜTÜN İKV BİLİYOR RAHT OL..... AŞAŞGIYA YAZACAGIMI OKU LODOS OLMA MESELESİ...
Resim
Kullanıcı avatarı
XxByALeMxX
İskele Babası
İskele Babası

aken yazdı:ha bıde sımdı konu falan kapatılır ben tükürdüğümü yalalmam dediğimin araksında falan dururm lafımı unutmam gibi saçmalarsın ben şu resmide atayım

Resim
benimde böle kötü bir huyum var oyundan resim alıp saklamak gibi iftira atan midesiz çok oluyor sonra :)
BENİ BÜTÜN İKVDE BİLİYOR LODOS OLMUYCAGIMIZDA BÜTÜN MEMLEKETTE O SIRA BEN SENLE DALGA GEÇİYORDUM TEPKİNİZE BAKMAK İÇİN ODA SENİN NE KADARLIK OLDUGUNU GÖRDÜM VE ANADOLUDAKİ OLANLARINDA NE KADARLIK OLDUGUNU GÖRDÜM SEN BİR BİR BİR T SİN T SEN BİR T SİN BEN LODOS OLMUCAGIMA YEMİN ETTİM _? ......

BEN LAFIMI YERMİYİM SENCE ? SENİNLE DALGA GEÇTİM O SIRA TABİ İNANAN İNANIR ? KONU KAPANMAZ RAHT OL TARTIŞAMDA TYOK Bİ TARTIŞMA VARSA ERZURUM GÖLBAŞI NO 38 HANİ ABİSİNYA GELİRSİN ABİ OLAN GELİR ? BEN ARZOLUYOKEN ŞUNU SÖLEDİM VE BUNU HERKEZ FOTO ALDI RAHT OL.... ben bi daha lodos olursam bütün ikv S sin beni demiştim sence ben lodos olurmuyum he senin o UFACIK beynin yetmez tabi KARI GİBİ saatlerce oyunda oyna foto at toto al...... ? yes kamo ? HADİ by beni bilen biliyor .... senide bilen biliyor ....... benim lodos olmuyacagımı bütün ikv biliyor... olmucamda.... VAYBE ADAM FOTO ALIYOR LA SEN KİMSİNKİ NE AYAKSIN NE İŞSİN SENİN OYCULUGUN NE ÇAPIN NE ÇUPUN NE dddddddddddddddd KİMSİN OLM KİMMM SEN KİMSİN ? BEN ERUZURUDMAYIM ARKANA GÜVENİYOSAN GELİRSİN YÖNETİCİ KONU KAPANMICAK ................ TARTIŞAM GİBİ BİŞEY YOK BURDA dddddddddddd

İFTİRA ATMAM BEN.................. ÖLE Bİ KÖTÜ HUYUM YOK....
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aken »

sana diyeceğim senin Türkçe hocanın ben
arkadaş bizde klavyeye bakmadan yazarken arada Türkçe katliamı yapıyoruz ama sen başka bir çeşitsin
şimdi havlamaya devam et yok dalga geçtim de yok seni kandırdım da
bide ne netice varmış sende ortaya koymaya ne kadar meraklıymışsın :D
adreste vermiş bak kalkıcam izmirden erzuruma gideceğim bir sübyanla uğraşmaya sen beni güldürdün çok yaşa :D
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön