Bildiğiniz gibi artık Er Meydanı sunucularda sadece kısa yoldan Eminönü'ne geçmek için kullanılmaktadır .Er Meydanının çoğu İstanbul kıyamet vakti oyuncusunda ayrı bir yeri vardır :? .Bizde bu değere tekrardan sahip çıkalım.Bana göre er meydanında en sonda düşen item yerine 5'lik kudret ya da daha farklı şekilde iksir düşerse daha iyi olur.Siz değerli oyuncu arkadaşlarımda er meydanını canlandırmak için görüşlerini yazarsa sevinirim.
Daha farklı şekilde yetkili Game Master arkadaşlar lonca turnuvaları düzenleyebilirler 6 - 6 şeklinde.Ya da sunucuda anlaşıp giren kardeşlerimizde loncalar arası vs yapmış olurlar./Savaş 1 yerine örneğin /Loncasavaş 1 mesela.Aynı lonca bulunan kardeşlerimizin beraber şekilde girebilecekleri bir er meydanı yapılırsa güzel olur.Loncalar arası savaşın tabiki de ödülü daha iyi olmalı mesela her gruptan 2 oyuncuya 5 kudret iksiri +5 can iksiri gibi. Yetkili arkadaşlar önerilerimizi dikkate alırlarsa ne mutlu bize. :geek: Bütün İstanbul Kıyamet Camiasına Saygılar Sevgiler
program istanbulkıyametvakti integerkarakter,oyundaharcanansaat,insan karakter = sifacıx if (oyundaharcanansaat.>=.2) then insan=Durumvahim print*,"BIRAKIN BU YALANCI HEYECANLARI"
else insan=nefsinehakim
print*,"Tebrik ediyorum" end if pause end.
Er meydanı ödülleri tılsım malzemeleri olursa tekrardan er meydanlarının canlanacağını düşünüyorum.Örümcek salgısı, peptit klorotoksin ve xenotim üçünden biri düşse bu sorun çözülür.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Bence kazanan takıma sınıflarına göre Ejder İksir ve Dinazor İksir verilmeli ama asıl kazanan kişiye Tılsım malzemelerinden biri verilirse er meydanı canlanır
Böyle birşeyin Olabileceğine İhtimal bile Vermiyorum.
Oyun Sana Ejder İksir vermeyecek.
Sen Gidip Paşa Paşa akçen İle Çekeceksın İstenilen Bu. Olmaması gerek ama Olan bu
Refresh yazdı:Er meydanı ödülleri tılsım malzemeleri olursa tekrardan er meydanlarının canlanacağını düşünüyorum.Örümcek salgısı, peptit klorotoksin ve xenotim üçünden biri düşse bu sorun çözülür.
Em deyince aklıma dakikalarca .../savaş 1 yazdığım geliyor , savaşa girebilmek için çok güzel günlerdi şimdi ise 'em ' grubu zor toplanıyor .Yetkililer emlerdeki ödüllerin kalitesini düşürdüler onu artırmalılar , tılsım reçeteleri , madenler vs... olursa emler yeniden canlanabilir.Teşekkürler çok iyi bir konuya değinmişsin meslektaşım