İmza
- Sonxfadeprof
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Liberty
İmza
Merhaba arkadaşlar,ben kendi imzamı 200x100 boyutunda hazırladım ve siteden linkini cıkardım ama o linki yapıştırdığımda bişi olmuyor imza yerinde sadece o link gözüküyor :?:
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İmza
:arrow: :arrow:
Ek olarak bazı forum kodları ve kullanımlarını videolu ve örnekli olarak gösteren konuyu da inceleyebilirsin.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=106171
KEMALIZMX yazdı: [ img]resimadresi[ /img] olarak parantez içindeki boşluğu kapatırsan imzan olacaktır.![]()
Ek olarak bazı forum kodları ve kullanımlarını videolu ve örnekli olarak gösteren konuyu da inceleyebilirsin.
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=106171
CHIVALROUS
- Sonxfadeprof
- Salgın Koruyucusu
Yanıtlayan arkadaşlar teşekkür ederim. Denicem inşallah olur
- Sonxfadeprof
- Salgın Koruyucusu
Şimdi dediğiniz gibi yaptım denemek için
cevap yazıyorum
Öncelikle imza için sınırlamalar var bunları bilmelisin.
Hazıladığın resim boyutu en fazla 470 pixel genişlik ve 100 pixel yüksekliğinde olabilir.
Bu resmi hızlıresim gibi resim upload sitelerine yükleyip orda çıkan linki imza kısmında img tuşuna basarak 2 tane parantez içinde img yazılarının ortasına yapıştırman gerekli.
Hazıladığın resim boyutu en fazla 470 pixel genişlik ve 100 pixel yüksekliğinde olabilir.
Bu resmi hızlıresim gibi resim upload sitelerine yükleyip orda çıkan linki imza kısmında img tuşuna basarak 2 tane parantez içinde img yazılarının ortasına yapıştırman gerekli.