Yol 1 - Sabırlı arkadaslar (Maddi durumu biraz bozuk olanlar)
Plus paket alıyoruz. Yeraltına karacine iniyoruz burda ne görürsek kesiyoruz paketleri cinnete satıyoruz. Sağlam itemlerde düşebiliyor. Küçümsememek lazım. Toplama puanlarını sarraf ve madenciye veriyoruz. Önümüze gelen herseyi cekiyoruz. En kötü ihtimalle madensiz saatte 1 - 1,5 ml para kasarız. Artı olarak saf maden çekersen tadından yenmez
Yol 2 - Sakin ve sabırlı arkadaslar (Maddi durumu normal olanlar)
Plus paket ve artırıcı alıyoruz maden şans artırıcı. Toplama puanlarını Sarraf-Lokman veriyoruz yeraltını komple turluyoruz ne gelirse çekin. Önünüze gelenide kesin torbalar isportaya. Çiban otunun tanesi 10 bin ediyordu sanıyorsam bide 2 çanta çekiyosunuz. Yonca da çıkması o kadar zor olanmadenlerden değil arkadaslar 1 ay takılsanız 200 ml civarı paranız olur.
Yol 3 - Sabırsız arkadaşlar (Maddi durumu iyi olanlar)
Sizde game card ile akçe alışverişi yapın %10 bonusu var durmadan akçe çekin kk alıp satın. Ve ya akçeyi para karsılığı satın ama maden çekmeye göre karsız bi iş. Zaten akçe satısıda yasak..
Ben 2. yolu tercih ediyorum arada kk alıp satıyorumda para sıkıntım yok banka çarımda 800 ml ye yakın para var.
Ne yapacağınız size kalmıs.
Bu arada maden çardan gerçek çarınıza güvenli aktarımın yolu bu konumdadır. Ben bunları maden çarımla yapıyorum. Gerisi size kalmıs bahtınız açık olsun.
viewtopic.php?f=46&t=107327