Hızlı para kasmak..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Hızlı para kasmak..

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Merhaba arkadaslar iyi forumlar şimdi size nasıl hızlı para kasabiliriz onu anlatacağım.
Yol 1 - Sabırlı arkadaslar (Maddi durumu biraz bozuk olanlar)
Plus paket alıyoruz. Yeraltına karacine iniyoruz burda ne görürsek kesiyoruz paketleri cinnete satıyoruz. Sağlam itemlerde düşebiliyor. Küçümsememek lazım. Toplama puanlarını sarraf ve madenciye veriyoruz. Önümüze gelen herseyi cekiyoruz. En kötü ihtimalle madensiz saatte 1 - 1,5 ml para kasarız. Artı olarak saf maden çekersen tadından yenmez :) . Bu sekilde iyi paralar kazanabilirsiniz. Ama online süreniz fazla olmalı.
Yol 2 - Sakin ve sabırlı arkadaslar (Maddi durumu normal olanlar)
Plus paket ve artırıcı alıyoruz maden şans artırıcı. Toplama puanlarını Sarraf-Lokman veriyoruz yeraltını komple turluyoruz ne gelirse çekin. Önünüze gelenide kesin torbalar isportaya. Çiban otunun tanesi 10 bin ediyordu sanıyorsam bide 2 çanta çekiyosunuz. Yonca da çıkması o kadar zor olanmadenlerden değil arkadaslar 1 ay takılsanız 200 ml civarı paranız olur.
Yol 3 - Sabırsız arkadaşlar (Maddi durumu iyi olanlar)
Sizde game card ile akçe alışverişi yapın %10 bonusu var durmadan akçe çekin kk alıp satın. Ve ya akçeyi para karsılığı satın ama maden çekmeye göre karsız bi iş. Zaten akçe satısıda yasak..
Ben 2. yolu tercih ediyorum arada kk alıp satıyorumda para sıkıntım yok banka çarımda 800 ml ye yakın para var.
Ne yapacağınız size kalmıs.
Bu arada maden çardan gerçek çarınıza güvenli aktarımın yolu bu konumdadır. Ben bunları maden çarımla yapıyorum. Gerisi size kalmıs bahtınız açık olsun.
viewtopic.php?f=46&t=107327
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Hızlı para kasmak..

Mesaj gönderen vengeance »

iksir üretip satmakta çok karlı olabiliyor ;)
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

vengeance yazdı:iksir üretip satmakta çok karlı olabiliyor ;)
şahsen hiç yapmadım ama bizimle paylaştığın için tesekkur ederim :)
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mescan53 »

Adam Kendını Millete Adamış :) Tam bir gönül adamı Olmussun Sakirpasalı :) Eline Emeğine Sağlık.

İyi forumlar
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen carizmatixx »

Fikirlerini paylaşmaya devam et dostum .. Yararlı olacagını düşünüyorum :) Eline sağlık.
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mescan53 yazdı:Adam Kendını Millete Adamış :) Tam bir gönül adamı Olmussun Sakirpasalı :) Eline Emeğine Sağlık.

İyi forumlar
İyi dileklerin için tesekkur ederim kardeşim. Sizler için varım ;)
carizmatixx yazdı:Fikirlerini paylaşmaya devam et dostum .. Yararlı olacagını düşünüyorum :) Eline sağlık.

İyi dileklerin için tesekkurler ;) . Elimden geldiği kadar bu tür paylaşımlar yapacağım ilerleyen zamanlarda :) .
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
vuggentee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Website

Mesaj gönderen vuggentee »

It will be a great year! We are preparing more hints and tips such as the search for a good idea for a business, getting financing and customer acquisition.
kredyt rzeszów
There will be articles and videos. Will be free and fee-based training and online seminars. Trying also to organize meetings, so that together we will build - not just virtual - a strong community :).

Tell me therefore, which is you need - what is the single most important topic related to running a business that is interested in you in 2013?
strona www
Every entrepreneur plays music in public is obliged to pay royalties for the organization of collective management of copyright and related rights. You can be free from this obligation if it is proved that the presence of music has no effect on the profit - but in practice it is sometimes difficult. Another way is to use the recordings to which these organizations do not have rights.
impute to more
My goal was to become independent from your company, organization or company so that I can start work at any time and on any computer connected to the Internet - both in the office, at home, at school, or even an Internet cafe. Turned out to be not only possible, but easy.
lift
It turns out that one of the best business ideas can be ... no idea. Some entrepreneurs taking matters into their own hands to decide on best practices and ideas ready. They become franchisees.

kompresor bezolejowy
Community handling is a font of Internet expedite that is co-created neighbourhood the community of Internet users with cease operations to the selfsame strona wwwinterests, who destitution to be amalgamated another with www the interests of other groups of people or unconnected with the salient (in the bona fide rhapsodic or object the Internet). The block out of collective networking is to take measures means of communication (such as huts, nearest messaging, forums, mailing lists, blogs and seclusive messages), to entitle the sharing of situation, interests.
Community serving make over users the skills to hand down your own biographical, which can be supplemented with communication virtually himself and can shoot the profiles of other users such as our friends and surfers with match advantageously with interests.
The most popularized societal networking sites encompass:
Facebook
Cheep
MySpace
Nk.pl.
attentiveness
elevate
consideration
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen HuNKaR »

tavsiyem 2-3 tane kp çarı yapıp 500 binden felan satın tanesini. ona ek olarak büyücünüzü alıp merana gidin torba kasın. günde 10m rahat kasarsınız bu şekilde. tabi bunun için vaktiniz ve plusunuz olmalı. iksir işide çok para kazandırmıyor uğraşmanıza değmez bence.
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

yerlatında domuzdan baslayıp sureklı hıdraya kadar buyucumle gıderek lokman artırıcı alıp 5 gunde sıfır kelvın pant ceket urettiğimi bilirim 5 gun sonunda oyundan sogudum orasıda ayrı :D
ama 5 gun boyunca aralıksız kasmıstım gunde 10- 12 saat en az (guncellemeden sonrakı yarım saat en karlı zaman ayrıca tum gun 8 yonca cektıysen o saate 4 tane daha cekerdım) ayrıca saate karacın ve akreplerden dusenlerı satıp 1,5 m cıvarı para yapılıyor (düşen ıtemlerde cabasıfarabı shen balyoz gıbı)
ama yeni bölge geldikten sonra kendı sunucum adına madenler para etmıyor artık
su an ıcın en akıllıca para kasma yontemı holdekı madenlerın basında oturmak sanırım
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Notebooktan oyuna girmek..

Degerli fikirlerinizi bizlerle paylastıgınız icin tesekkur ederim ;) eminim arkadaslarımızın cok isine yarayacak :) .
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön