Gencler evet Şok şok dedıgımız kadar var Oyuna 5 6 7 Ay oyuna Gırmedık dıye Arkadaslarımız Bizi Öldurmus Samed araba Kazası gecırdı . ve Ötekı Dunyaya Sutlandı dıye:=)
Ve herkez Inanmıs Dun Oyuna Adım Atayım ve Skype gıreyım dedım. Bı baktım Peş pese Sen Ölmedın Mı Olum Dıye:=)
tabı Bende Inanamadım Saka yapıyor sandım bu konuyu Ögrenınce bazı cekemeyen .... Arkadaslar Onları .... ıle anarak benım arkadamdan atıp tutmus. Ve Sacma Sacma Maıller Aldım..
Lutfen Arkamızdan gereksız Konusma yapmayınız gencler... Not : Ölmedım yaşıyorum:..
samedsedir06 yazdı:Gencler evet Şok şok dedıgımız kadar var Oyuna 5 6 7 Ay oyuna Gırmedık dıye Arkadaslarımız Bizi Öldurmus Samed araba Kazası gecırdı . ve Ötekı Dunyaya Sutlandı dıye:=)
Ve herkez Inanmıs Dun Oyuna Adım Atayım ve Skype gıreyım dedım. Bı baktım Peş pese Sen Ölmedın Mı Olum Dıye:=)
tabı Bende Inanamadım Saka yapıyor sandım bu konuyu Ögrenınce bazı cekemeyen .... Arkadaslar Onları .... ıle anarak benım arkadamdan atıp tutmus. Ve Sacma Sacma Maıller Aldım..
Lutfen Arkamızdan gereksız Konusma yapmayınız gencler... Not : Ölmedım yaşıyorum:..
La Bende KurtuLdum Dıye Sevınıyodum HeLvaya Kadar Dagıtmısdım Butun Masrafım Bosa gıttı Desene (: