Öncelikle merhaba,yakın zamanda Duyuru yaptığım ve tahmin ettiğim gibi bana yapılacak iftiraları size bildirmiştim.
GeneraLSmokers. Adlı karakterin çalınması üzerine foruma Konu açmıştım. karakteri Çalmakla,kalmayıp üste adımı kirletmeye çalışması gerçekden utanç verici. Benim karakteri birini kandırarak aldığımı yazmış. 6 aydır bu sunucudayım yenimi çıkıyorsun karşıma ? Anlamadım yani. Birde Şuraya çağırmış falan demişsin allah allah neden kanıt koymadın. anlamıyorum ? Neyse..
Beni bilen biliyor,tanıyan tanıyor.
Tekrarlıyarak;GeneraLSmoKeRs' adlı Forum hesabı vs karakterlerden bana yapılacak İftiralara Kulak asmamakla Birlikte itibar etmeyiniz.
İyi forumlar.
İftiralara kulak asmayın.
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: VaRa vaRa
İftiralara kulak asmayın.
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
Re: İftiralara kulak asmayın.
[quote="ardawolf22"]Öncelikle merhaba,yakın zamanda Duyuru yaptığım ve tahmin ettiğim gibi bana yapılacak iftiraları size bildirmiştim.
GeneraLSmokers. Adlı karakterin çalınması üzerine foruma Konu açmıştım. karakteri Çalmakla,kalmayıp üste adımı kirletmeye çalışması gerçekden utanç verici. Benim karakteri birini kandırarak aldığımı yazmış. 6 aydır bu sunucudayım yenimi çıkıyorsun karşıma ? Anlamadım yani. Birde Şuraya çağırmış falan demişsin allah allah neden kanıt koymadın. anlamıyorum ? Neyse..
Tekrarlıyarak;GeneraLSmoKeRs' adlı Forum hesabı vs karakterlerden bana yapılacak İftiralara Kulak asmamakla Birlikte itibar etmeyiniz.
hesaplarının calındıgına uzuldum gercekten carların nerdeyse full du okadar emek ınsallak gerı alabılırsın .
hesaplarının calındıgına uzuldum gercekten carların nerdeyse full du okadar emek ınsallak gerı alabılırsın .
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Judges Of Universe
Yakup , klavye erkeğisin. Adam değilsin. Telefondan girdiğim için açılırmı bilmiyorum ama ;
http://twitter.com/EvetOBenim_/status/2 ... 87/photo/1
Sana ettiğim küfürden sonra bana attığın mesaj. Oyun dışında da bir hayat var
ben oynamıyodum zaten haram da olsun hiç bir tarafımda değil
geç anlicaksın bunu.
Şimdi kaybol!
Resim açılmıyor ise twitter kullanan birine yollayabilirim , o da buraya atarsa minnettar olurum.
Sana ettiğim küfürden sonra bana attığın mesaj. Oyun dışında da bir hayat var
Şimdi kaybol!
Resim açılmıyor ise twitter kullanan birine yollayabilirim , o da buraya atarsa minnettar olurum.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Twitter profilinin kilidini açarsan resmi rahatlıkla görebiliriz.GeneraLSmokeR2 yazdı:Yakup , klavye erkeğisin. Adam değilsin. Telefondan girdiğim için açılırmı bilmiyorum ama ;
Sana ettiğim küfürden sonra bana attığın mesaj. Oyun dışında da bir hayat varben oynamıyodum zaten haram da olsun hiç bir tarafımda değil
geç anlicaksın bunu.
Şimdi kaybol!
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: VaRa vaRa
Yusuf,Blöf yapmakda nekadar başarılı olduğunu sölemiştim deyilmi?
Bana küfür etmişsin aa büyük başarı senin için telefonum açık her zaman beklıyorum. İdmanlıyız
Mutlaka karşılaşıcaz.
Bana küfür etmişsin aa büyük başarı senin için telefonum açık her zaman beklıyorum. İdmanlıyız
Mutlaka karşılaşıcaz.
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- YusuFBaylaN
- İskele Babası
- Lonca: E Ko L
Kardeşim kanıt koyacaksınız Ki Bizde Onlara İnanalım Boşa mesğul etmeyın ınsanları Varsa Kanıt koyun ortaya
İyi Forumlar
İyi Forumlar
ZeTHRI >>Kıyamet asa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<
ZeTHRII >>Bıçak Sırtı kılıç(^)<<
ZeTHRIII >>Mevlana aSa (^)<<
ZeTHRIIII >>Bıcak Sırtı Kılıç (^)<<
ZeTHRIIIII >>Kıyamet aSa (^)<<
kardeşim bu konuları hiç bize taşımayın haklı olan arkadaş git sinirini haksız olan arkadaşının ağzını burnunu kırarak söndür .. bence en iyi fikir bu 
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ