GBX te ateş direnç 1000 olmalı onu biliyorum fakat asit direnç mutlaka 1000 mi olmalıdır ?
Birde gbx için 1 tane evo takı ve taş zırh yeterlimidir ? İŞİ İYİ BİLENLER CEVAPLARSA SEVİNİRİM
DİRENÇ ASİT
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Re: DİRENÇ ASİT
İş grubunda biter kardeşim.Bb kaçırmasınlar ve şifada biraz sağlamsa asiti 1000 yapmasanda olur.
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Evo zırhı ve takı seti olmayan tank ile x kestiğimi bilirim.Arkadaşında söylediği gibi iş grupta bitiyor.vengeance yazdı:GBX te ateş direnç 1000 olmalı onu biliyorum fakat asit direnç mutlaka 1000 mi olmalıdır ?
Birde gbx için 1 tane evo takı ve taş zırh yeterlimidir ? İŞİ İYİ BİLENLER CEVAPLARSA SEVİNİRİM
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mevlana
2 evo ile zırh 75 oluyor
ayrıca 3 solucan ilede 75 oluyor
direncin biri 800 olsada kesilir yeterki bci bbyi kaçırmasın dirençlerim 1000 1000 olsada bbci iş yapmıyorsa kesemzsin zaten
direncin biri 800 olsada kesilir yeterki bci bbyi kaçırmasın dirençlerim 1000 1000 olsada bbci iş yapmıyorsa kesemzsin zaten
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
3 parça farabi solucan itemim var ama zırh 75 olmadı bunu açıkla bakalımmrnikotin yazdı:2 evo ile zırh 75 oluyor
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Altair
- İskele Babası
- Lonca: Phenomena
MAOTUN yazdı:3 parça farabi solucan itemim var ama zırh 75 olmadı bunu açıkla bakalımmrnikotin yazdı:2 evo ile zırh 75 oluyor
74,6 veya 74,9 da kalıyor diye hatırlıyorum.
Takılardan birisi evo birisi farabi solucan, aynı zamanda eldiven de farabi solucan ise zırhın 75 olur. Dirençlere gelince, zaten GbmX max hasar veriyor ve dirençler sadece attığı özel yeteneklerde işe yarıyor yani yüksek tutmaya çalış elinden geldiğince ama 1000lemek için kendini kasma derim.
Ama tavsiyem ilk önceliğin ateşi 100 yapmak olsun. Bu GbmX'e giderken de taarruzlardan daha az hasar almanı sağlar.
Bu arada gözlük olarak da tavsiyem M2,5 Element Koruyucu (Her element için +78 direnç) olur. Böylece dirençlerde fazla sıkıntı yaşamazsın ve 60 bin kp istiyor sadece.
WakeUP
hacıZADE
ShakeUP
hacıZADE
ShakeUP
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
Başkan ne diosa omrnikotin yazdı:2 evo ile zırh 75 oluyor
sen işi saglama al birader evo 2 item tak digerlerini direnç giy can önemli degil bırak iksirler şifaya girsin
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Pardonn
ateşi bile 1000 lemesende olur tanıdıklarsa yada sağlamlarsa ama yetiyosa ateş 1000le yeter asitte artık ne olduysa hala x kesen varmı bu arada
oyunu bırakınca bişeyler değişir sanıyodum 
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
x kesen var tabi yaavss123 yazdı:ateşi bile 1000 lemesende olur tanıdıklarsa yada sağlamlarsa ama yetiyosa ateş 1000le yeter asitte artık ne olduysa hala x kesen varmı bu aradaoyunu bırakınca bişeyler değişir sanıyodum