TTNET Hesap Alma
TTNET Hesap Alma
Merhaba Ben TTNET Hesabı Alıp Oynamak İstiyorum Gerçi Benim Normal Mynet Hesabım Var Ama Bu TTNET Hesabı Ve Mynet Hesabı Arasında Fark Var Mı Bide Ben TTNET le Oyun Hesabı Alamıyorum Bir Hizmet NO ile Sadece 1 Hesap Alınabilir Diyor Fakat Ben TTNET Hesap Almadım Beni Biraz Aydınlatabilir Mısınız :mrgreen:
Re: TTNET Hesap Alma
Cevabınız İçin Teşekkür Ederim Fakat Konu Da Da Belirttiğim Gibi Bir Hizmet No Su İle Sadece 1 Hesap Alınabilir Diyor Ama Ben TTNET ten Hesap Almadım Bunu Nasıl Çözebiliriz Acaba ?
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
O zaman daha önceden oluşturulmuş TTmail'iniz vardır. Ben size 4440375'i arayarak abone numarası yada telefon numaranızı belirtip bu aboneliğinizde TTmail'in aktif olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim. Aktif ise mail adresi ve ve şifrenizi gerekli kimlik teyidini yaptıktan sonra alabilirsiniz...
Daha sonra bu TTmail'iniz ile ile TToyuna ve oyunun ISP'sini TTNET olarak seçtiğinizde karşınıza gelen TTnet girişi ile oyuna girebilirsiniz...
Umarım yardımı dokunur....

Daha sonra bu TTmail'iniz ile ile TToyuna ve oyunun ISP'sini TTNET olarak seçtiğinizde karşınıza gelen TTnet girişi ile oyuna girebilirsiniz...

Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Ben Daha Bugün Oyuna Geri Dönmeyi Planladım Baktım TTNET Hesap Falan Üye Olim Dedim Üye Olurken Bana
TTNET Oyun üyeliğiniz gerçekleştirilemedi. Bir hizmet numarası ile en fazla 1 adet kullanıcı tanımlanabilir. Bunu Dedi Fakat Ben Daha Önce Üye Olma Girişiminde Bulunmadım :? Benden Başkası Benim Hizmey No İle Üye Olmuş Desem O Da Zor Garip Bi Durum Neyse Biz De Mecburen Mynet Hesap A Devam Edicez :mrgreen:
TTNET Oyun üyeliğiniz gerçekleştirilemedi. Bir hizmet numarası ile en fazla 1 adet kullanıcı tanımlanabilir. Bunu Dedi Fakat Ben Daha Önce Üye Olma Girişiminde Bulunmadım :? Benden Başkası Benim Hizmey No İle Üye Olmuş Desem O Da Zor Garip Bi Durum Neyse Biz De Mecburen Mynet Hesap A Devam Edicez :mrgreen:
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Dediklerimi uygularsan Sağlıklı bir TTnet hesabına kavuşabilirsin. Bütün yapman gereken 444 0 375 'i arayarak bilgi istemen çok basit.TAYFA yazdı:O zaman daha önceden oluşturulmuş TTmail'iniz vardır. Ben size 4440375'i arayarak abone numarası yada telefon numaranızı belirtip bu aboneliğinizde TTmail'in aktif olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim. Aktif ise mail adresi ve ve şifrenizi gerekli kimlik teyidini yaptıktan sonra alabilirsiniz...

TTmail Aldım Fakat TToyun a üye olamadım 4440375 teki yetkili bana bir TTmail aldı fakat girilmiyor oyuna Kullanıcı adı veya şifre hatalıdır diyor ne yapıcam ben lütfen bi yetkili yardım etsin zaten TTmail almam 6-7 dk sürdü :?
Flood İçin Özür Dilerim Fakat Lütfen Bi Yetkili Artık Cevap Versin Bu TToyun Olmuyor Aynı Hizmet Numarasından Sadece 1 Üyelik Alınabilir Diyor Fakat Ben Üye Olmadım Kafayı Sıyırmak Üzereyim :evil: Bir İnsan Oğlu Bile Yardım Edemiyo Mu TTnet i Aradım TTmail Aldım Fakat Yine De Giremiyorum
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Sen Şimdi TTmailin ile TToyuna giremiyormusun ?
Malesef Giremiyorum Daha Dün Aldım Mail İ E-Posta Falan Atabiliyorum Fakat TToyun a Gremiyorum İKV e Giriş Yapamıyorum Yardım Edebilicek Varsa Söyleyebilir Mi Acaba Özelden MSN Verim Öle Konuşalım
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Msn'e gerek yok , tavsiyem http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ linkinde İkv desteğe Üyelik başlığı altında bu durumu bildirmen yada tekrar TTneti ( 444 0 375 ) arayarak TToyun servisine bağlanamadığını belirterek sorunun giderilmesini yahut bir yol gösterilmesini iste.