Çetecilere Merhaba Görevini Aldım Silindi Daha Alınmıyor
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çetecilere Merhaba Görevini Aldım Silindi Daha Alınmıyor
Merhava bugun Çetecilere Merhaba adlı görevi aldım yaparken düştüm. Tekrar girdiğimde görevin olmadığını fark ettim görev silinmiş. Sonra yasemine gittim görevi vermiyor. Dedim anıdadır o zaman ondada yok. Bu görev çok önemli önümdeki onlarcı görevin zinciri bu görev. Lütfen yardım edin :?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Çetecilere Merhaba Görevini Aldım Silindi Daha Alınmıyo
Arzuhalci ile konuşmayı dene.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Olmuyor. Şunun çözümü yokmu ?XxxChesTeRxxX yazdı:Arzuhalci ile konuşmayı dene.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Tek Çareniz Desteğe Başvurmak.
GBM - ANI Makinasına gidip görevi alabilmen gerek mısır çarşısında alınmıyorsa o görevi anıya koymayı unutmuş olabilirler destekle konuşman gerek
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Ne sacma bir hatadir yardim eden bir yoneticide yok :S
Merhaba,
Konuya dahil olan bir arkadaşımız, desteğe mail atmanızı bildirmiş. Lakin siteminizden dolayı yazma gereği duydum. (:
Görevi alamadığınız karakterinizin incelenmesi için İletişim/Destek Formu ile "Oyun Hatası" bildirim tipi başlığından lütfen başvuru yapınız. Başvuru formunda hangi karakterde görevi alamadığınızı da belirtmeyi unutmayınız.
Bilgi ve dikkatinize.
Konuya dahil olan bir arkadaşımız, desteğe mail atmanızı bildirmiş. Lakin siteminizden dolayı yazma gereği duydum. (:
Görevi alamadığınız karakterinizin incelenmesi için İletişim/Destek Formu ile "Oyun Hatası" bildirim tipi başlığından lütfen başvuru yapınız. Başvuru formunda hangi karakterde görevi alamadığınızı da belirtmeyi unutmayınız.
Bilgi ve dikkatinize.
Sen desteğe yazmadan Mezarlık önündeki ceteci ile bir sohbet etmende fayda var Sonra ısık alzuhalci yasaminmi unuttum gitti.
A R Z L O D O S
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı

Oyuna bir arkadasimin pc sinden girdim. Destege mesaj atacagim fakat oyunun kayit dosyasini istiyor. O karakterin dosyasida o pc'de kaldi. Ondan destege mesaj atamiyorum...
Sadece vereceğiniz karakter ismi ile görev listenizden inceleme yapılacaktır. Bu yüzden istanbul_oyun.html dosyasını yüklemenize gerek yoktur.ROckStarGAMES yazdı:Oyuna bir arkadasimin pc sinden girdim. Destege mesaj atacagim fakat oyunun kayit dosyasini istiyor. O karakterin dosyasida o pc'de kaldi. Ondan destege mesaj atamiyorum...
Bilginize.