Sa öncelikle sunucunun abisi olarak görülüyorsun sizce bunun sebebi nedir ?
Tarık bey : Hep adil oldum kimseyi ezmedim. haklının yanındaydım bunu kimse itiraz edemez.
Carım banlancakmı banlanmıyacakmıs hiç bir korkum yok cünkü Kimseden korkmuyorum..
Ankada kötü bir olay oldumu siz ve sizler bundan etkileniyormusunuz ?
"Kesinlikle; mesela risky ler.
teşkilatta hırsızlık yapıp buraya gelmişler . Milletten item istiyip duruyorlar onlarda dayanamayıp basından atmak için item veriyorlar , bu arada ben devreye giriyorum.."
Anka ' da hala kadim hidra keslilemiyor Normalde anka güçlü ve taktiksel olarak bsarılı bir sunucu sizce bunun sebebi nedir ?
"Öncelikle bir ekip yoktu eski gurup olsaydı kesinlikle keslir.
Yeni gelen güncellemeler ile büyücüler artık dahda iyi oldu direnc kırmayla iş bitiyor.
bir sifa 2 büyü 3 savaşcı 2 destek ekibiyle kolayca keslebilir."
Anka kalabalık olması için ne olması lazım ?
"öncelikel 5 -6 itemli epe ama oyunda etkisi olmasın " Nohaaa "Anka ticari bir sunucu zaten bazı özelliklere sahip olması lazım adı üstünde Anka (plus)"
ama bu durum diğer sunucular tarafından tepki almazmı ?
" Niye alsın laaa anka ticari bir sunucu o bakımdan bir sey demezler." (bende öle umuyorum )
Son olarak anka halkına ne bir cağrı yapmak istersiniz ?
"5 kişi kalmısız kime sesleneyim zaten bırakanların coğu iş leri yüzünden bırakıyor."
Son olarak beni Aranıza aldığınız için tşk borc bilriim anka sunucusuna röportaj lar devam edicek ...
Ne demek la sen bunu hak ettin hemserim
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Anka kalabalık olması için ne olması lazım ? "öncelikel 5 -6 itemli epe ama oyunda etkisi olmasın " Nohaaa
"Anka ticari bir sunucu zaten bazı özelliklere sahip olması lazım adı üstünde Anka (plus)"
Bence Savaş lazım.. Aşk lazım xD pVp olmayan sunucu Terk ediLmeye Mahkumdur...!!
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
ParduS yazdı:Sa öncelikle sunucunun abisi olarak görülüyorsun sizce bunun sebebi nedir ?
Tarık bey : Hep adil oldum kimseyi ezmedim. haklının yanındaydım bunu kimse itiraz edemez.
Carım banlancakmı banlanmıyacakmıs hiç bir korkum yok cünkü Kimseden korkmuyorum..
Ankada kötü bir olay oldumu siz ve sizler bundan etkileniyormusunuz ?
"Kesinlikle; mesela risky ler.
teşkilatta hırsızlık yapıp buraya gelmişler . Milletten item istiyip duruyorlar onlarda dayanamayıp basından atmak için item veriyorlar , bu arada ben devreye giriyorum.."
Anka ' da hala kadim hidra keslilemiyor Normalde anka güçlü ve taktiksel olarak bsarılı bir sunucu sizce bunun sebebi nedir ?
İYİ GÜZELDE BİR ÇOK KONUŞMA EKSİK O YÜZDEN TAM OLMAMIŞ EPE KONUSUNDA DEDİKLERİMDE ÇOK EKSİK VAR
"Öncelikle bir ekip yoktu eski gurup olsaydı kesinlikle keslir.
Yeni gelen güncellemeler ile büyücüler artık dahda iyi oldu direnc kırmayla iş bitiyor.
bir sifa 2 büyü 3 savaşcı 2 destek ekibiyle kolayca keslebilir."
Anka kalabalık olması için ne olması lazım ?
"öncelikel 5 -6 itemli epe ama oyunda etkisi olmasın " Nohaaa "Anka ticari bir sunucu zaten bazı özelliklere sahip olması lazım adı üstünde Anka (plus)"
ama bu durum diğer sunucular tarafından tepki almazmı ?
" Niye alsın laaa anka ticari bir sunucu o bakımdan bir sey demezler." (bende öle umuyorum )
Son olarak anka halkına ne bir cağrı yapmak istersiniz ?
"5 kişi kalmısız kime sesleneyim zaten bırakanların coğu iş leri yüzünden bırakıyor."
Son olarak beni Aranıza aldığınız için tşk borc bilriim anka sunucusuna röportaj lar devam edicek ...
Ne demek la sen bunu hak ettin hemserim
What Makes You Different andBeauruful is Your Speciality SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR