GÜNCELLEME HATASI
GÜNCELLEME HATASI
sayın saygı deger YÖNETİCİ arkadaşlar sizler bu güncellemeyi yaparken gerçekten deniyonuzdamı yapıyonuz yoksa yaptık diye hemen uygulamayamı geçiyonuz anlamış degilim bu güncelleme ile herkesi oyundan uzaklaştırmak için bi adım daha atmış bulunuyonuz helal size gerçekten milleti oyundan sogutmak için herşeyi yapıyonuz sizlerden tek istegimiz ecel getiren ve latif gibi şahaserlerin iyi vurmasını istetik bizler dahada kötü olmasını istemedik SAYGI DEGER YÖNETİÇİ ARKADAŞLAR bizler artık forma yazı yazmaya korkar hale geldik bizler yorum yapıyoz istek ve öneride bulunuyoz sizler ise hemen kilitleyip konuyu kapatıyosunuz veya siliyosunuz bu nasıl form anlayışıdır bunuda anlamış degilim TÜRKİYEMİZİN OYUNU kazansın istiyoz yerli malınız kazansın istıyoruz bizlerin önerisi ile sizlerin yardımı ile oyunumuz gelişsin dahada oyuncu oyuna başlasın istiyoz yorum yazıyoz sizler ise silip veya kitliyonuz bunu açıklarmısınız nasıl form anlayışıdır bu urmarım bu konuyuda kitlemessiniz oyunun tekrar düzelmesi dilegi ile hayır çalışmalar diliyorum
KLASFURKAN Teşkilattan
Re: GÜNCELLEME HATASI
oyuna girmeden yazmıştım bunu bakalım neler degişmiş düzelmiş ise yönetiçi arkadaşlarımıza ellerine saglık diyebilirim bakalım bi ilgi için tşk
KLASFURKAN Teşkilattan