INTEL CORE İ5 3330 3.0GHZ 6MB (VGA)1155 P
GIGABYTE GA-H61M-S2PV-DR3/16X/SES (EN+SA 1155
8 GB DDR3 1333 MHZ DDR3 CL 9 KINGSTON
SAPPHİRE 1 GB HD4850 256 BİT DDR3 VGA+DVO+HDMI
TOSHIBA 500 GB ,,5 7200 RPM 32 MB SATA 3
SAMSUNG 24X DVD-R-/RW SH-2248 SİYAH SATA
XCLİO STABLE REAL 460 W SİYAH KASA
S4LINK SL-25A 3.5 INTERNETET READER 5
İŞLETİM SİSTEMİ WİN 7 EKRAN KARTI PAYLAŞIMSIZ.
BU BİLGİSAYARLA İSTEDİĞİM OYUNU RAHATLA OYNAYABİLİRMİYİM?
FİYATI:1072 TL
Bu Bilgisayar Sizce Nasıl ?
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bu Bilgisayar Sizce Nasıl ?
Merhabalar.
İletinin ilk cümlesini okuyarak cevap veriyorum diğerlerine bakmadım bile.
İntel Core i5 / 3.0Ghz ve 6 MB Cash Bellekli bir işlemciye sahipse bu anakart, diğer parçalarına bakmaya gerek yok
İstediğiniz oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz, ayrıca birden fazla oyun açabilirsiniz aynı anda
Ayrıca bu yazıyı okurken gözüm ekran kartına kaydı, harici ekran kartı ile ile İKV'ye girecekseniz, görüntü ayarlarını, parlama efektlerini vs en son noktaya getirip rahatlıkla ve hiçbir donma olmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz.
İyi forumlar.
İntel Core i5 / 3.0Ghz ve 6 MB Cash Bellekli bir işlemciye sahipse bu anakart, diğer parçalarına bakmaya gerek yok
İstediğiniz oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz, ayrıca birden fazla oyun açabilirsiniz aynı anda
Ayrıca bu yazıyı okurken gözüm ekran kartına kaydı, harici ekran kartı ile ile İKV'ye girecekseniz, görüntü ayarlarını, parlama efektlerini vs en son noktaya getirip rahatlıkla ve hiçbir donma olmadan rahatlıkla oynayabilirsiniz.
İyi forumlar.
kardeşim yorumun için teşekkürler,bir kaç yere daha sordum herkes iyi dedi ama internette bazı forumlarda açtığım konularda ekran kartımın değiştir diye mesajlar aldım.FurkanMert yazdı:Merhabalar.
İstediğiniz oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz sıkıntı yaratmaz, ayrıca birden fazla oyun açabilirsiniz aynı anda![]()
İyi forumlar.
bu ekran kartı bu kadar mı kötü? 256 bit sözde bilgisayarcı önerdi?
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

Ekran kartınızın tam modelini, tam özelliklerini ve boyutunu yazarsanız yorum yapabilirim 
SAPPHİRE 1 GB HD4850 256 BİT DDR3 VGA+DVO+HDMIFurkanMert yazdı:Ekran kartınızın tam modelini, tam özelliklerini ve boyutunu yazarsanız yorum yapabilirim
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

Ekran kartınız 256 bit, 1 gb ve HDMI çıkışı bile var, rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.
Bu ekran kartını değiştirmeni öneren arkadaşlar sanırım grafik programları ile uğraşıyorlar, çünkü ancak grafik programları bu tür ekran kartlarından daha iyi bir ekran kartı isteyebilir
Ayrıca HDMI çıkışını kullanmazını tercih ederim eğer destekleyen monitörünüz var ise. Çok kaliteli bir görüntü elde edersiniz.
İyi forumlar.
Bu ekran kartını değiştirmeni öneren arkadaşlar sanırım grafik programları ile uğraşıyorlar, çünkü ancak grafik programları bu tür ekran kartlarından daha iyi bir ekran kartı isteyebilir
Ayrıca HDMI çıkışını kullanmazını tercih ederim eğer destekleyen monitörünüz var ise. Çok kaliteli bir görüntü elde edersiniz.
İyi forumlar.
internet cafe sahibi 2 kişiye sordum değiştirme dediler,arkadaşlara sordum herkes bir anda atladıFurkanMert yazdı:Ekran kartınız 256 bit, 1 gb ve HDMI çıkışı bile var, rahatlıkla oyun oynayabilirsiniz.
Bu ekran kartını değiştirmeni öneren arkadaşlar sanırım grafik programları ile uğraşıyorlar, çünkü ancak grafik programları bu tür ekran kartlarından daha iyi bir ekran kartı isteyebilir![]()
İyi forumlar.
aklım karıştı ama biraz daha uygun fiyata ddr 5 alabilirim ve 500 watlık kasa.