ArkadasLar hesabım Blok yemıs neden yedım anlamadım
-
leqend72
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teskilat I Mahsusa
ArkadasLar hesabım Blok yemıs neden yedım anlamadım
önceLikle s.a arkadaslar hesabıma demin girdim 999 gün blok yediniz yazıyordu bunun sebebi nedir birsey yapmadıgım halde neden blok yedım hesap adresı seven.hill@windowslive.com bununla ıletısımım yok kayıp ettım ve bu yuzdenmı ban yedi çarlarım arkadas ben karakterlerimi geri istiyorum sizden ricam Yönetime bildirmeniz cünkü ben hiçbirsey yapmadım .
Re: ArkadasLar hesabım Blok yemıs neden yedım anlamadım
Merhaba,
Forum üzerinden cezalar ile ilgili bilgilendirme ve itiraz taleplerinize yanıt verememekteyiz. Lütfen gerekli incelemelerin yapılabilmesi için Destek Formu aracılığı ile "CEZA İTİRAZ/BİLGİLENDİRME" bildirim tipini durumu bize iletiniz. E-Posta bölümüne tarafımızdan gönderilecek yanıtı alabileceğiniz geçerli ve aktif bir E-posta adresi girmeyi unutmayınız.
Konu kilitlenmiştir. Bilginize.
Forum üzerinden cezalar ile ilgili bilgilendirme ve itiraz taleplerinize yanıt verememekteyiz. Lütfen gerekli incelemelerin yapılabilmesi için Destek Formu aracılığı ile "CEZA İTİRAZ/BİLGİLENDİRME" bildirim tipini durumu bize iletiniz. E-Posta bölümüne tarafımızdan gönderilecek yanıtı alabileceğiniz geçerli ve aktif bir E-posta adresi girmeyi unutmayınız.
Konu kilitlenmiştir. Bilginize.