TILSIM YARDIMLAŞMA ORGANİZASYONU...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

TILSIM YARDIMLAŞMA ORGANİZASYONU...

Mesaj gönderen AlpAykan »

TILSIM SUNUCUSUN DA , YENİDEN BİR YARDIMLAŞMA ORGANİZASYONU YAPMAK GEREKTİĞİNİ ANLADIM.
HEM OYUNDAN GÖRDÜĞÜM KADARI İLE , HEM FORUMDAN TAKİP ETTİĞİM KADARI İLE BAZI ARKADAŞLARIMIZ , YARDIMA İHTİYAÇ DUYMAKTADIRLAR.

BAZI ARKADAŞLARIMIZ BU TALEPLERE CEVAP VERİRKEN , ÇOĞUNLUK YARDIM İSTEYENLERİ CEVAPSIZ BIRAKIYORLAR YA DA EZİKSİN DEYİP İTİYORLAR.

DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ , BU YARDIMLAŞMA ORGANİZAYONUNU YENİDEN CANLANDIRMAYI HEDEFLİYORUM.
DESTEK OLAN VE OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
YARINDAN İTİBAREN , TILSIMDA YARDIMA İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIN DERDİNE DERMAN OLMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİM.

Herkese iyi oyunlar , iyi forumlar....
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: TILSIM YARDIMLAŞMA ORGANİZASYONU...

Mesaj gönderen XDEVAX »

Zamanim oldugu sürece herzaman her sekilde yardim yapmaya herzamanki gibi hazirim
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Iyi geceler.
Yardımlasmak insani erdemlerdendir.Gönüllülük anlayışlılik empati kavramları ile bağlantılıdır.Herkesten bekleyemeyiz tabiki.
Yardım etmek için böyle organizasyona bir gurup kurmaya forumda konu açmaya gerek duyulmaması gerekirdi genel olarak anlıyoruz ki mataryalist (maddeci) bir sunucuyuz.
Sunucunun eskidenki güzelliklerinden eser kalmamış kimisi alkolik kimisi dumancı(otcu) espiriler bu çizgiden yapılıyor.Gerçek öz karakterimiz berbatdurumda oyundaki karakterler ful durumda eskiden tam tersiydi.efsunsuz silahlarımız vardı ama biz çevriyeyi karakürku iflisi kadimi keserdik çünkü yardımlasma vardı çünkü bir kadim kesimi olacağı zaman minumum 50 kişi giderdik bir depremde 10 larca kişi ölürdü. Kadim hidranin üzerine 10 larca dikkat bozma atardık :) hey gidi günler.Eskiden bizler böyleydik yenilerde inşallah böyle olur her şey zamanla.Iyilik her zaman kazanır.
uzun lafın kısası biz yardım etmeliyiz ama böyle organizasyon falan gerekmemeli bireysel yapmalıyiz.Sonuçta bu işin doğru olanı gizli yaptığındir.
Ben yardım edeceğim kişiyi seçerim önce yazışmalarına bakarım yenimi değilmi... tarzına bakarım adammi değilmi.Sunucuya kalifiyeli oyuncu istiyorum ben az olsun öz olsun.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Merhaba
Yardımlaşmak güzel , erdemli bir davranış fakat bunun reel boyutu güzel. Oyunu bence bukadar gözünüzde büyütmeyin alt tarafı bir görev yapmak insana bir şey kazandırmaz.Sunucuda zaten bir faaliyettir dönüyor.İleriki zamanlarda buna benzer bir konu açmıştınız konun faal kalması fazla bir süre işlemedi. Yine aynı tas aynı hamam olacağından eminim ki yanılıyorumdur umarım.

Dip not olarak ; Oyunda yardım ettiğiniz kişiler yarın gelip üstünü dizdikleri zaman tanımazsa hayal kırıklığına uğramayın çünkü defalarca kez kendi ve arkadaşlarımın başına geldiğimi bildirmek isterim. ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
RifatSrky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RifatSrky »

KEMALIZMX yazdı: Merhaba
Yardımlaşmak güzel , erdemli bir davranış fakat bunun reel boyutu güzel. Oyunu bence bukadar gözünüzde büyütmeyin alt tarafı bir görev yapmak insana bir şey kazandırmaz.Sunucuda zaten bir faaliyettir dönüyor.İleriki zamanlarda buna benzer bir konu açmıştınız konun faal kalması fazla bir süre işlemedi. Yine aynı tas aynı hamam olacağından eminim ki yanılıyorumdur umarım.

Dip not olarak ; Oyunda yardım ettiğiniz kişiler yarın gelip üstünü dizdikleri zaman tanımazsa hayal kırıklığına uğramayın çünkü defalarca kez kendi ve arkadaşlarımın başına geldiğimi bildirmek isterim. ;)

:arrow:
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Doğru söylüyorsunuz , yardım gizli yapılırsa güzel olur.
Lakin ; Bu konu , yardıma ihtiyaç duyanların bizlere ulaşmasını sağlıyacaktır.
Ve belli zamanlarda yapılan organizasyonlarda bu arkadaşların görevlerini daha çabuk yapmamızı sağlıyacaktır.

Evet daha önce bu başlık altında organizayon yaptık.
Bazı sorunlar nedeniyle bu yardım organizasyonu bir çok kişiye yardım etmemize rağmen çok uzun süre sürmedi.
O organizasyon da , her güne belli görevler koyarak arkadaşlara yardımcı olduk.
Böylelikle arkadaşların oyuna daha çabuk adapte olmalarını sağladık.

Öbür türlü düşünecek olursak , bir kaç kişiye yardımımız dokunur.
Bu şekilde ise bir çok kişiye ulaşırız.
D1SPLAY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen D1SPLAY »

TDE vardı gecen sene aynısı degil mi ? Oyunda fazla kişi kalmadığını dusunursek boş zamanlarda yapılan bir etkinlikten öteye gitmez diye düşünüyorum - umarım olmaz -.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Alp bence de gerek yok gibi. Oyunda zaten fazla kişi kalmadığını sen söylüyorsun. Geçen sene de uğraştınız fakat olmadı. Umarım bunun sonu ona benzemez. Fakat arkadaşların dedikleri gibi boş zamanda yapılan bir etkinlikten daha öteye gitmez yani.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Alp kardeşim ben daima yanındayım destekçin oldum yine de olurum düşüncen gayet güzel zaten bir önceki denemede birçok kişiye yardım ve desteğiniz oldu umarım herşey istediğin gibi olur ben Üniversiteye başladığımdan dolayı oyunda bulunamıyorum eğer ki oyunda bulunursam yardımcı olmaya çalışırım kardeşim bana skypetan ulaşabilirsin.
Skype adı: serserixemre
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
hasretsuskun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hasretsuskun »

Alp abi Bana da yardım et Benim karakterim bile yok :D Nasıl açıyorduk unuttum açsam 1 lvl den nasıl 49 yapcam orasıda var tabi Üstümüzü düzmek de mesele en iyi si sen bunu bile okumamış ol...

Bu saçma sapan yorumu kim yaptı demeyin Eskiler tanır yeniler bilmez bizi...

Bysuskun Only Bluenight Tiryaki Baranefe Barika (Burak)

“Genel Sohbet” sayfasına dön