Öncelikle tüm İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularına saygılarımı sunarım, herkese selam olsun.
Eski bir İstanbul Kıyamet Vakti oyuncusuyum. Oyuna yeniden başlama kararı aldım. Görüyorum ki; oyun, forum, oyuncular ve daha bir çok şey değişmiş. Umarım bu değişiklik oyunu iyi yönde etkilemiştir. Bir çok arkadaşımın oyunu bıraktığını görüyorum. Sorun değil, hala oyuna devam eden arkadaşlarım var. Fakat yeni görevler, yeni bölgeler, yeni itemler beni zorlayacak gibi... Umarım alışırım. Birazda yardımınıza ihtiyacım olacak. Bu yüzden bu yazıyı yazma gereksiniminde bulundum. Oyunun yeni hali hakkında "oyun içinde" bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada "sonunda" lonca sistemi gelmiş. Bu da hayırlı olsun. Gerçekten buna çok sevindim. Oyunun en ihtiyacı olduğu şey kesinlikle buydu.
Yeniden aranızda olduğum için çok mutluyum.
Karakterimin adı: ComandanteCHE
Tüm arkadaşlara selamlar, başarılar, saygılar...
Saygılarımla...
- ComandanteCHE
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- ComandanteCHE
- Acemi Savaşçı
Re: Saygılarımla...
Teşekkür ediyorum. Oyundaki yeni bölgeler, yeni itemler falan çok iyi tek sorun eskiden saygı, sevgi vardı. Şimdi her şey paraya, akçeye dönüşmüş. Ya da bana öyle geldi, bilmiyorum..

- ComandanteCHE
- Acemi Savaşçı
- ComandanteCHE
- Acemi Savaşçı
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz bundan sonra
Bende KUKLACI sunucusundayım. Oyuna Adapte olabilmeniz için elimden gerekeni yapabilirim.
Yeni bölge hakkında sorununuz vs. olduğunda oyunda bana, IIxARoNFeLLeRxII karakteriyle ulaşabilirsiniz.
Bende KUKLACI sunucusundayım. Oyuna Adapte olabilmeniz için elimden gerekeni yapabilirim.
Yeni bölge hakkında sorununuz vs. olduğunda oyunda bana, IIxARoNFeLLeRxII karakteriyle ulaşabilirsiniz.
- ComandanteCHE
- Acemi Savaşçı
İlginize çok teşekkür ederim. Oyun sırasında size mutlaka ulaşacağım.Splash yazdı:Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz bundan sonra![]()