Susturulma Cezası !
Susturulma Cezası !
Bugün yaklaşık 1.5 saat önce durduk yere 5 gün susturulma cezası yedim. E-mail adresinize mesaj gönderildi diyor fakat e-posta mı kontrol ediyorum bişey yok. Oyunda ne küfür ettim ne de telif ihlalini aşacak bişey yaptım. Ceza itirazda yolliyamıyorum e-postama mesaj gelmedi çünkü. Yani ne yüzünden sus yediğimi bile bilmiyorum o kadar söliyim. Lütfen ya susumu açın ya da ne yüzünden yediğimi bildirin..
Re: Susturulma Cezası !
Merhaba,
Forumlarımızda bu tür konularla size destek veremediğimizi belirtmekle birlikte, lütfen destek formu ile Ceza İtiraz/Bilgilendirme bildirim tipi üzerinden, tarafınıza e-posta gelmediğini ve bu yüzden cezanızla ilgili bilgilendirme talep ettiğinizi karakter isminiz ile birlikte belirtiniz. Gerekli incelemelerin ardından tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.
Forumlarımızda bu tür konularla size destek veremediğimizi belirtmekle birlikte, lütfen destek formu ile Ceza İtiraz/Bilgilendirme bildirim tipi üzerinden, tarafınıza e-posta gelmediğini ve bu yüzden cezanızla ilgili bilgilendirme talep ettiğinizi karakter isminiz ile birlikte belirtiniz. Gerekli incelemelerin ardından tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Bilginize.