Kenan Junon grup gölgeleri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
camurhasan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Kenan Junon grup gölgeleri

Mesaj gönderen camurhasan »

Merhaba arkadaşlar Ben Çamurhasan . Oyun içinde çok fazla ayrımcılık yapılıyor bazı arkadaşlarımızın üstü kötü oldugu için kenana junona vb. bölgelere alınmıyorlar. Geçen gün bi arkadaş kenana gitmek istedi isim vermek istemiyorum kenana grup atan kişi bölgeye '' ..... ismindeki şahıs sen eziksin git farelerde kasıl kenan sana göre değil '' gibi hakaretler ederek kenana gitmek isteyen arkadası küçük düşürdü . Ve bunu söyleyen arkadaş Tılsımın en İyi Loncalarının en sevilen üyesi. Lütfen arkadaslar oyunda ayrımcılık yapmayalım Sonucta bi oyun kaybedecek hiç bir sey yok ..
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: Kenan Junon grup gölgeleri

Mesaj gönderen AlpAykan »

Hala mı yapılıyor bu.

Hayır , üstünü düzmüşsün , belki de artık zevkine gb lere giriyorsundur.
Niye yanına bir kaç kişi alıp onlara bir yararın dokunmaz anlamış değilim.

Neyse bu ''Tıslımın en iyi loncalarından birinin , en sevilen oyuncusu'' nun ezik dediği arkadaş ve o arkadaş gibiler az daha beklesinler.
Bir haftaya kadar onların derdine derman olacağım....
Kullanıcı avatarı
camurhasan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen camurhasan »

Bi çözüm bulunsa gercekten cok iyi olur

Kod: Tümünü seç

Çamurhasan
[/color]
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Hasan kardeşim.
Öncelikle ; bu tür yardımlaşmayı daha önce yaptık , ve bir nebze de olsa , arkadaşlara yardımcı olduk.
Çete mağarası görevlerinden tut , Kadim kesimine , Kenan ve Junon dahil olmak üzre nerdeyse , tüm görevlerde Tılsımda ki bir avuç insan , yardım isteyenlerin yardımlarına koştuk.

GB lere girerken , 2 ya da 3 kişi yanımıza dahil edip , arkadaşlara yardımcı olduk.
Uzun bir aradan sonra döndüğüm oyunda , yine böyle bir organizasyon yapmayı düşünüyorum.
Umarım , bir kaç arkadaş destek verir ve yine yardımlaşmanın ne kadar faydalı olduğunu tüm Tılsım'a gösteririz.

Biraz daha zamana ihtiyacım var.
Haftaya kadar hazır olurum ....
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

ÇAMURHASAN kim demişse halt etmiş o king lonca dediğin loıncanın sevilen üyesi !! Biz GB ye ( sığınak , migrat ) grup kurarken üstü dizili aramayız veya savaşçı almamazlık yapmayız. Büyücü kırmacı olsun sürekli kırsın , savaşçı ofans olsun sadece dikkat ve durdurma atsın bizim için kafi !!! Bizi MISIR da gören arkadaşlar grup isteyebilirler . Bu arada OFANS savaşçı SIĞINAK için geçerlidir.Fakat Tank kullanmayı bilmeyen arkadaşalrımızı OFANS olarakda JUNON a götürürüz .( Orada da SIĞINAK ta olacağı gibi dikkat ve durdurma kullanacak ). İyi Oyunlar , İyi Forumlar ....

YiğitlerBEŞİKTAŞ , xxBuRaKxx , IxIxBuRaKxIxI
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Doylaion »

Sakin Ol burak :)

YiğitlerDOYLAİON
Resim

Resim
BensonAlan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BensonAlan »

Büyücü kırmacı olsun sürekli kırsın , savaşçı ofans olsun sadece dikkat ve durdurma atsın bizim için kafi !!! Bizi MISIR da gören arkadaşlar grup isteyebilirler . Bu arada OFANS savaşçı SIĞINAK için geçerlidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen XDEVAX »

AlpAykan yazdı:Hasan kardeşim.
Öncelikle ; bu tür yardımlaşmayı daha önce yaptık , ve bir nebze de olsa , arkadaşlara yardımcı olduk.
Çete mağarası görevlerinden tut , Kadim kesimine , Kenan ve Junon dahil olmak üzre nerdeyse , tüm görevlerde Tılsımda ki bir avuç insan , yardım isteyenlerin yardımlarına koştuk.

GB lere girerken , 2 ya da 3 kişi yanımıza dahil edip , arkadaşlara yardımcı olduk.
Uzun bir aradan sonra döndüğüm oyunda , yine böyle bir organizasyon yapmayı düşünüyorum.
Umarım , bir kaç arkadaş destek verir ve yine yardımlaşmanın ne kadar faydalı olduğunu tüm Tılsım'a gösteririz.

Biraz daha zamana ihtiyacım var.
Haftaya kadar hazır olurum ....

S.A Yapacağınız hertürlü yardımlarda benide yanınızda sayabilirsiniz bir haftadır amaliyat olduğumdan oyuna pek giremedim haftaya tam girmeye başlarım.
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Merhabalar,
tılsımda olduğum süre içinde oyunculara elimden gelen yardımı yapıyorum tılsım için benim kadar emek vermiş oyuncu varmıdir bilmem.Gbler gelmeden önce eminönü bölgesinde meteorda hep oyuna yeni başlamış oyuncu arar yardım ederdim.
Iki senedir genel olarak gerçek hayattaki sorumluluklarım arttığından eskisi gibi etkin yardımlarim görülmesede yardımcı olduğum kişiler onlar için neler yaptığımı iyi bilir.Ben bir insanın güzel bir karaktere sahip olduğunu gördüğümde iyi bir insan olduğunu farkettiğimde( hani nickimdeki karakter leprechaun altınla dolu keseleri vardır onun, dilekleri gerçekleştirmek için saklar...)
o keseyi sonuna kadar açarım.
Artık insanlar mataryalist oldu kendisinini düşünüyor. Ezik diyen o insanı suçlamamak lazım ezik demek popüler ıkvde.
Resim

LEPRECHAUN
yuyu0202
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen yuyu0202 »

Bu arada OFANS savaşçı SIĞINAK için geçerlidir.Fakat Tank kullanmayı bilmeyen arkadaşalrımızı OFANS olarakda JUNON a götürürüz .( Orada da SIĞINAK ta olacağı gibi dikkat ve durdurma kullanacak ). İyi Oyunlar , İyi Forumlar ....
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön